Upgrade to Chess.com Premium!

Grupi në Facebook

Ja si funksionon regjistrimi për grupin The AlbaniansFacebook.

Do te zgjidhni skedën About Me dhe më pas të klikoni linkun Homepage: www..........

Klikoni butonin +1 Add Friend.

Nderkohë do të dërgoni mesazh duke klikuar në butonin Message dhe shkruani vetëm The Albanians. Keshtu unë e di që ju jeni nga Ekipi i ynë.

Në cdo kohë mund të bëni Unfriend pasi të jeni regjistruar në grup. Kjo mënyrë eshtë thjeshtë për tu regjistruar, natyrisht kush deshiron mund edhe ta ruajë miqësinë.

 Në rastin më të parë mund të largoheni duke zgjedhur Leave Group po ju shqetsoi prezenca juaj në këtë grup, i njohur ky proces si Optout.

Për dijeni:

Në grup nuk keni nevojë të bëni Like po qe se nuk ju pëlqen një mendim apo sygjerim për lojën që diskutohet.

Të gjithë keni të drejtën të sillni video nga Youtube që i takojnë shahut.

Të gjithë mund të sillni lojrat tuaja dhe nga ato që mund te rekomandoni si të bukura dhe të rëndësishme për tu ndjekur nga grupi.

Sa për fillim do të votojmë ndeshjen më të zgjedhur nga Albanian National Open 2014 - Round 1

Për këtë kushdo mund të rekomandojë një ndeshje që i duket më e bukura. Numërimi i LIKE pas një date të caktuar do të vlerësojë lojën më të arrirë nga fanatzia, strategjia, dhe nga komentimi më i realizuar.

Kush ka sugjerime apo kërkesa të tjera mund të shkruajë më poshtë ketij Blog-u.

Comments


  • 11 months ago

    Mbretnesha

    Ekziston një mundësi për ata që janë antarsuar të ftojnë të njohurit e tyre duke shkruar emrin në kutizën lartë në të djathtë të faqes + Add People to Group.

Back to Top

Post your reply: