Upgrade to Chess.com Premium!

Chess sounds turning off

  • 22 months ago · Quote · #1


    Oftentimes during a game the chess sounds turn off -- usually the sound of my opponent's moves but sometimes mine or both. There seems to be a problem with the site's sound effects. I know the problem isn't my sound preferences or my computer.

  • 22 months ago · Quote · #2


    I have actualy been experiancing that same problem

  • 22 months ago · Quote · #3


    same, but I haven't had it happen to me. yet.

  • 22 months ago · Quote · #4


    very annoying.  It actually throws me off, the sudden silence so If I can I quick close out the window and open a new live one.  Never had it happen twice in a game but at least every day..

  • 21 months ago · Quote · #5


    This has been happening to me spontaneously, but only recently. I have assumed it is a bug. In another thread someone recommended ctrl-F5.

    Does anyone from chess.com monitor this forum? Is there another place to report potential bugs?

  • 21 months ago · Quote · #6


               They do monitor, but the're busy. The only other resort is to submit a ticket.  They WILL ask you what system, and what browser your using so they can reproduce the problem.

  • 21 months ago · Quote · #7


    Occasionally happens to me, too.

  • 21 months ago · Quote · #8


    Happens to me too.  Extremely annoying and breaks the concentration.

    Browser/OS:  Chrome/Windows 7

  • 21 months ago · Quote · #9


    Sound drops out in IE as well. 

  • 21 months ago · Quote · #10


    Yes, this is very troubling and breaks concentration. Has anyone found a solution?

  • 20 months ago · Quote · #11


    Press F5.  The browser will reconnect and the sound returns.  Useless though during the final seconds of blitz.

  • 20 months ago · Quote · #12


    Same problem here on Windows 7 + Chrome.

    So far on Linux (Mint) + Chrome it works fine.

  • 20 months ago · Quote · #13


    It usually happens when shockwave flash crashes. I think.

  • 18 months ago · Quote · #14


    Haven't encountered the problem again.

    Hopefully it has been fixed during a recent browser update.

Back to Top

Post your reply: