Upgrade to Chess.com Premium!

Super Admins


Korca-City

 • Albania 
 • Formed: May 6, 2011
 • HELLO !

Join Chess.com for free to post here! Already a member? Then login now!
 • gezuar Krishlindjet per te gjithe ata qe festojne,gjithastu gezuar vitin e ri 2015,ju uroj te gjitheve shendet dhe deshira te realizuara pershendetje nga Thoma polena

  by thomaq1964 5 weeks ago

 • mire se erdhe perseri ne grupin tone,une jam vajza e thomaq1964,dhe prandaj po ti jap une pershendetjet

  by nastja-thebest 7 weeks ago

 • Përshëndetje grupit Korça-City,dëshiroj që të jem edhe unë antar i këtij grupi.Faleminderit.

  by shkelqim1950 7 weeks ago

 • Kush mund te hyje ne match-in e hapur ? Na duhet edhe nje lojtar !

  by vasilispolena 7 weeks ago

 • dhe 3 lojtare akoma duhen ne matcin me team latinoamerikan qe teplotesojme numerin,kush ka deshire le te luaje

  by thomaq1964 8 weeks ago

 • ju lutem bashkojuni ketij turneut http://www.chess.com/tournament/great-tournement

  by KlevisGjoni 2 months ago

 • kemi hapur nje loje te re per Korca-City ,kundershtari ka me shume pjesemarje se ne,kush ka deshre le te luaje pershendetje

  by thomaq1964 5 months ago

 • ok my friend

  by thomaq1964 5 months ago

 • Thomaq tani punoj ne nje vapor mallrash gjesdis boten per 70dite jam Anavisso po me gjith qef flasim kur te jem aty:)

  by Proud_Eagle 5 months ago

 • ne kete matc AlidaHits njerren nga lojerat e saj e ka te fituar ,kestu dalim 2 pike perpara dhe e sigurojme fitoren .Shqiponja krenare,ju banoni ne akoma ne Anaviso,sepse une banoj stin Paiania,jemi afer,po te duash te komunikojme telefoni im eshte 210 6647030

  by thomaq1964 5 months ago

Recent ActivityCommentsDateCreator
Pictures from Korca 6 5/9/11 vasilispolena
Korca 0 5/7/11 missV1226
See All Recent Group Activity