admin TR

DorinN69
DorinN69
Feb 8, 2016, 3:00 AM |
0

Cateva ganduri, desprinse dintr-o conversatie cu un coleg suparat pe adminii TR.Echipa de admini a TR functioneaza benevol. Nu exista nici o alta satisfactie pentru un admin in afara de rezultatele echipei. Membrii normali ai echipei TR au satisfactia jocului de sah in sine. Adminii joaca de multe ori mai putin sah si se ocupa mai mult de trimiterea de nenumarate mesaje, mobilizari, urmariri de rezultate, organizare de meciuri, moderare forum si note, votare, discutii, organizare. Adica se ocupa de multe treburi care nu aduc nici o satisfactie imediata, in afara de cazul in care esti un fel de "nebun linistit" care iubeste astfel de activitati. 
Asa cum probabil ai observat, pe parcursul timpului au fost multi admini care au renuntat la calitatea de admin. De ce au renuntat? Tocmai pentru ca aceasta munca aduce rar satisfactii, consuma enorm de mult timp si aduce un mare grad de uzura! 
Nici nu poti sa-ti inchipui de cate ori adminii sunt acuzati de diverse lucruri! Am avut oameni care au parasit TR pentru ca statul nu a crescut salariile profesorilor. Am avut oameni care au parasit TR pentru ca adminii nu au pedepsit drastic pierderile prin Time-OUT. Ca sa vezi, am avut oameni care au parasit echipa pentru ca au considerat exact opus, ca am pedepsit prea drastic pierderile prin TIME-OUT. Vorbesc despre aceleasi situatii, dar in care unii au vazut paharul jumate plin, altii l-au vazut jumate gol. Ce zici, tot adminii au fost considerati vinovati in toate aceste cazuri. Este imposibil sa-i multumesti pe toti! din postura de admin. Poti doar sa moderezi, sa alegi o anumita cale de urmat si sa fi cat mai constant dar totodata flexibil (paradoxal, nu? )
Majoritatea adminilor nu au avut experienta, au deprins-o "la locul de munca". De aceea as vrea sa te rog sa fi mai ingaduitor cu noi si sa nu ne judeci pe toti la fel. Cu totii suntem animati de dorinta de performanta a TR. Cu totii dorim binele echipei. Eu sunt convins ca si tu doresti binele echipei. Poate s-a comis o nedreptate impotriva ta, nu stiu, habar nu am. Poate a fost o neintelegere. In orice caz, cred ca cel mai important este sa joci alaturi de echipa si sa obtinem performante impreuna. O vorba de duh spune "nu rupe pripit firul unei prietenii, daca il continui, va avea doar un nod". Continua sa joci pentru TR astfel incat incidentul de demult sa fie doar un nod.