Balante diferite ?!

DorinN69
DorinN69
Feb 25, 2015, 2:02 AM |
32

Citit cu mare atentie postarile sterse din TR.

Evident ca sunt de acord ca nu sunt de acord cu adminii TR in privinta evenimentului care il include pe Atonaton. Se pare ca totul a fost ca un bulgare de zapada transformat in avalansa. 

Ca sa recapitulez, s-a folosit la greu satira, cineva a sters (pripit, in opinia mea, dar nu am probleme daca altii nu sunt de acord cu mine), Atonaton s-a simtit calcat pe picior si atunci s-a depasit limita. Sincer sa fiu, avand in vedere ca sunt destul de acid eu insumi, cred ca as fi reactionat si eu, desi un pic diferit. In opinia mea situatia trebuia abordata cu mai multa diplomatie, de catre toate partile.

Nu inteleg doua lucruri:
1. De ce nu a fost doar banat pe o perioada ? 
2. De ce nu s-au luat masuri CEL PUTIN la fel de punitive pentru persoana (necontand faptul ca l-am cunoscut si respectat) care foloseste urmatorul limbaj "tu ți-ai dezvoltat prostia la facultate", "Ești penibil , se vede bine și pe ranjetul narcisist care-l afișezi la poza de profil"
[Editare ulterioara]

De altfel, ciresc acum lucruri mai vechi din TR si am dat peste cazul "danutzu". Iata care a fost pozitia lui Atonaton acolo:

ATONATON 

Multumesc, in numele meu si al altor colegi care au primit mesajele de "insurectie". Stiu ca acest lucru a implicat timp consumat (acum imi dau bine seama, "mult zgomot pentru nimic") dar cred ca era absolut necesara o pozitie a staff-ului fata de campania subversiva derulata.  Cred in dialog ... nu cred in politica pumnului in gura. Multumim, multumim, multumim! Hai TR!

Ce imi spune mie mesajul respectiv si de ce l-am postat - pentru ca acest mesaj defineste destul de exact ceea ce face si crede Atonaton:
- "Hai TR!"
- "
Multumim, multumim, multumim!" cu referire la adminii TR
- "
Cred in dialog ... nu cred in politica pumnului in gura
- "
cred ca era absolut necesara o pozitie a staff-ului fata de campania subversiva derulata

Cred ca primele doua puncte nu necesita comentarii.
La punctul patru, se vede faptul ca colegul crede ca e necesar sa traga un semnal de alarma atunci cand considera ca e necesar. Excelent, deoarece asa fac si eu, mereu (dovada chiar acest blog Tongue Out )
La punctul trei se vede faptul ca detesta sa fie "cenzurat". De aici se poate intelege de ce a avut o reactie foarte acida la stergerea postarilor.

CONCLUZIE:
As aprecia mult ca adminii TR sa re-evalueze pozitia lui Atonaton fata de echipa.
As aprecia la fel de mult ca sa fie folosita chiar si retroactiv aceeasi balanta fata de cel care l-a jignit pe Atonaton.
Ar fi foarte bine pentru echipa TR ca orice excludere sa fie anuntata si motivata pe topicul special creat.