kitt2003 - Catalin Leca

DorinN69
DorinN69
Aug 12, 2015, 2:47 AM |
10

Cu ceva timp in urma Catalin a parasit postul de admin TR precum si echipa. Din cauza problemelor de timp a pierdut meciuri oficiale prin TO si a decis sa ia o pauza pana problemele de timp vor disparea.

Catalin este probabil unul din cei mai (daca nu chiar cel mai) constant si vechi admin TR, deoarece toti cei din vechea garda (Romana, Nicu, DxN, Pentru_Oana, Radu) au lipsit si lipsesc pe diverse perioade de timp. Inzestrat cu extrem de mult bun simt si animat mereu de o atitudine prietenoasa, contributia lui pe forumuri a fost mereu valoroasa si bine-venita. Spirit viu si comunicativ, Catalin a contribuit din plin la dezbaterile din grupul adminilor, mediind de multe ori conflicte incipiente si aducandu-si mereu contributia prin idei noi la regulamente, obiective, decizii administrative. Orice suparare a lui a fost mereu de de foarte scurta durata, trecatoare. Fiind o personalitate optimista si animata de spirit de intr-ajutorare, Catalin a impartasit mereu din cunostintele sale adunate in timp despre functionarea si functionalitatile chess.com. Cati dintre noi nu si-au aflat raspunsul la o intrebare din vreo postare de-a lui ? Intr-o meritocratie, Catalin este candidatul ideal la un post de manager de resurse umane, prin grija care o arata mereu fata de colegi.

Catalin, astept cu nerabdare sa iti rezolvi problemele de timp astfel incat sa revii la locul care iti este destinat, alaturi de TR, in grupul adminilor!