de laatste dag

Faustocoppi
Faustocoppi
Jan 29, 2012, 4:18 PM |
0

De zaterdag was aangenaam door bezoek van liefje en winst met de zwarte stukken. De nacht was lang. Na afscheid van liefje geprobeerd wat voor te bereiden voor de op papier ijzersterke tegenstander van vandaag. De avond/nacht in het hotel was echter wat onrustig. Een band beneden in de kroeg. Spelende kinderen die eigenlijk in bedje hadden gemoeten, late thuiskomers, and last but not least; een stelletje dat besloten had om het kartonnen muurtje dat hun en mijn kamer van elkaar gescheiden hield te gebruiken als steunpunt voor hun bonkende fysieke liefdesspel. Ritme 1 op 3 (1 hoorbare uitademing van de dame op 3 bonken). Ik probeerde me te concentreren op de zetten die ik overdag met zwart had gedaan, maar het mocht niet baten, het duurde lang voordat ik de slaap kon vatten. 

Nu wil het dat op de laatste speeldag de partijen anderhal uur eerder gespeeld worden en ik de hotelkamer volledig moest ontruimen. Ik had eerlijkgezegd weinig fiduzie in de partij. Het zag er zo uit:

 

 

 

Uiteindelijk ben ik nog 5e geworden. Wanneer de oude Tjibbe niet gebeld zou zijn, dan was hij winnaar van onze groep geworden en ik 4e. Dat scheelt 10 euro premie. Maar goed, uiteindelijk is het de warme belangstelling van mijn schare fans geweest die me tot deze eindsprint hebben gedreven. Waarvoor mijn gemeende en oprechte dank. Volgend jaar strijd ik voor promotie naar groep 7 ;-)