Het spijt me

Het spijt me

Faustocoppi
Faustocoppi
Jan 27, 2012, 1:24 AM |
0

**m'n verloren gewaande blogje van afgelopen maandag bleek toch nog te bestaan** 

 

Voor de derde keer verloren. Laat ik beginnen met de voordelen: ik vermoed dat ik de sterkste tegenstanders van de groep nu gehad heb. En ik hoef nog maar 2 x met zwart te spelen. Nu de nadelen: ik heb niet goed genoeg gespeeld vandaag. Ik had wat druk maar het ballonnetje was te dun om het te houden.

 

Er vond nog een incidentje plaats in ‘mijn’ groep. Die Vlaardinger waar ik gisteren van won is inderdaad een kwal. Hij speelde tegen de vriendelijke oude meneer waar ik zaterdag van had verloren (Tjibbe, de schrijver over het oude Jeruzalem met de natuurlijke eigengemaakt koffie). Tjibbe strompelde naar het toilet toen zijn mobiele telefoon afging. De Vlaardinger riep om de scheidsrechter en claimde de partij, terwijl hij in volledig verloren positie stond (een volle toren minder). Er bestaat een regel die bepaald dat je een punt verliest als je mobiel in de speelzaal afgaat. Tja.. zo gaat ondergetekende in ieder geval niet aan winst komen.. dan liever de lucht in!