x
Chess - Play & Learn

Chess.com

FREE - In Google Play

FREE - in Win Phone Store

VIEW

Live Chess Pertama Aku.

Keyry-Senpai
Mar 20, 2011, 1:02 AM 1

Apa khabar semua. Tadi aku main live chess dengan member sekolah aku, fazniq a.k.a Aniq. Tinggal 6-7 step je lagi aku nak menang, tapi masa habis... Adoi.. Tapi takpe, asalkan bila aku main dekat pertandingan chess peringkat daerah nanti aku menang. Tournament ni tak lama lagi, bulan 4 nanti...

       Pastu, aku saja-saja tengok dia main live chess dengan siapa entah. Dah nak kalah dah, tapi aku tunjukkan sampai dia menang. Nasib baik aku ada. Bukan aku nak berlagak ye Aniq. Hehehe...Laughing

Apa-apa pon aku puas hati dengan prestasi aku hari ni. Menang 3 kalah 1. Jadi post akan datang ni aku nak cerita fasal latihan chess untuk wakil sekolah kitorang dengan pertandingan peringkat daerah tu nanti. Sekian...

Online Now