Grupi në Facebook

Ja si funksionon regjistrimi për grupin The AlbaniansFacebook.

Do te zgjidhni skedën About Me dhe më pas të klikoni linkun Homepage: www..........

Klikoni butonin +1 Add Friend.

Nderkohë do të dërgoni mesazh duke klikuar në butonin Message dhe shkruani vetëm The Albanians. Keshtu unë e di që ju jeni nga Ekipi i ynë.

Në cdo kohë mund të bëni Unfriend pasi të jeni regjistruar në grup. Kjo mënyrë eshtë thjeshtë për tu regjistruar, natyrisht kush deshiron mund edhe ta ruajë miqësinë.

 Në rastin më të parë mund të largoheni duke zgjedhur Leave Group po ju shqetsoi prezenca juaj në këtë grup, i njohur ky proces si Optout.

Për dijeni:

Në grup nuk keni nevojë të bëni Like po qe se nuk ju pëlqen një mendim apo sygjerim për lojën që diskutohet.

Të gjithë keni të drejtën të sillni video nga Youtube që i takojnë shahut.

Të gjithë mund të sillni lojrat tuaja dhe nga ato që mund te rekomandoni si të bukura dhe të rëndësishme për tu ndjekur nga grupi.

Sa për fillim do të votojmë ndeshjen më të zgjedhur nga Albanian National Open 2014 - Round 1

Për këtë kushdo mund të rekomandojë një ndeshje që i duket më e bukura. Numërimi i LIKE pas një date të caktuar do të vlerësojë lojën më të arrirë nga fanatzia, strategjia, dhe nga komentimi më i realizuar.

Kush ka sugjerime apo kërkesa të tjera mund të shkruajë më poshtë ketij Blog-u.

Comments


 • 2 years ago

  Mbretnesha

  Pas një viti që ekziston grupi special i Ekipit The Albanians në Facebook ka arritur të grumbullojë rreth saj 54 anëtarë.

  https://www.facebook.com/groups/shahistat/members/

  Në të vërtetë kjo vjen si rrjedhojë e popullaritetit të madh që gëzon ky rrjet social.

  Përdorimi i gjërë i këtij rrjeti bën që kush ka llogarinë e saj të marrë informata nga më të ndryshmet në mënyrën më të shpejtë dhe të ilustruar me video, foto dhe grafikë me tekstet përkatëse në formë artikujsh.

  Diskutimet dhe komentet janë forma më e frekuentuar e saj.

  Si rrjedhojë në grupin tonë kemi patur informime nga më të ndryshmet rreth shahut jo vetëm të ngjarjeve që jemi në dijeni nga chess.com por edhe video të shumta nga youtube për shahun si me lojrat e shumta që aty gjejmë.

  Më konkretisht sot po shperndahen informime mbi Olimpiadën Botërore të shahut ku më e rëndësishmja është pjesmarrja e ekipeve tona në këtë garë.

  Mos të harrojmë se Bruna Tuzi është duke përfaqësuar Shqipërinë në tavolinën e tretë.

  Mendoj se lojtarët e ekipit tonë The Albanians që nuk kanë llogari në Facebook duhet ta marrin në konsideratë ndihmesën e madhe që gjen në grupin tonë por mund ta përdor edhe për kënaqësinë e vet si rrjet social mjaft praktik. 

 • 3 years ago

  Mbretnesha

  Ekziston një mundësi për ata që janë antarsuar të ftojnë të njohurit e tyre duke shkruar emrin në kutizën lartë në të djathtë të faqes + Add People to Group.

Back to Top

Post your reply: