Najveća tajna zabranjena tema u medijima

TIGGGRE
TIGGGRE
Aug 28, 2016, 3:00 AM |
0

Najveća tajna zabranjena tema u medijima ( Oprostite za neprecizan prevod od objašnjenja )

https://www.youtube.com/watch?v=xlBOzrylPeQ

Knjiga Života Jagnjeta ( http://www.lelivredevie.com ) koju je napisao Sina Čovečijeg čiji je dolazak bio u Francuskoj pre nekoliko godina i koj je predviđan u Sveto Pismo, samo On može da objasni Sveto Pismo, koje su skriveni sa alegorije, metafore i parabole, i sve što postoji u svetu i u univerzum ! U Bibliji , Sin Božiji , koji je i Sin Čovečiji i glasnika koj je tu, prikazan je pod različitim imenima likova . Ali teolozi i verski lideri ne primetu ili ne razumeju ... Zbog njih i ostalih varalice koji obmanjuju svet vekovima, to je sada teško čujeti da Adam, Jagnje, Sin Božiji, Sin Čoveka i Emmanuel je jedan čovek od krvi i kostiju . Ovaj čovek ima Isus za sliku i lik, i on stoji . Svetlost koj donosi njegova knjiga dokazuje i takođe dokazuje da je Shiloh, duhovni Sin Božiji prorekao za poslednjih dana sveta, jer niko drugi na zemlji ne može govoriti na način na koji on. Čitati njegovu knjigu je dobiti sigurnost da je on glasnika i shvatiti da spisi su prave , da Bog postoji , i da svet će se menjati odjednom .

Jovan 14 : 15-17 Ako me voliš , čuvaju zapovesti moje . I ja ću moliti Oca i on će vam dati drugog Utešitelja ( Sin čovečiji ) , koji može pridržavati sa vama , Duha istine da svet ne može primiti , jer ne vidi ga ne poznaje ; Ali vi ga poznajete , jer on živi sa vama i biće u vama .

Matej 25 : 31-32 Kada je Sin čovečiji dođe u svojoj slavi i svi anđeli ( svi oni koji se pridržavaju knjizi Jagnjeta ) on će sedeti na prestolu slave njegove . Svi narodi će se okupljati pred njim . On će ih odvojiti jedne od drugih , kao što pastir odvaja ovce od koza .

Luke 21:36 Gledaj dakle , i molite se uvek , da biste se dostojni da pobegnu sve te stvari koje će se desiti , i da stanete pred Sina čovečijeg

Jovan 3:12 Ako ne verujete kad sam vam govorio o zemaljskim stvarima , kako ćete verovati ako vam pričam nebeske stvari ?

Isus je rekao : Kao Mojsije podiže zmiju u pustinji mora Sin Čovek da se podiže, tako da niko ko veruje u njega mogu imati večni život .
( Zmija je slika dolazak i odlazak od Zemlje oko Sunca, daleko od sunca u hladnoći i blizu sunca u toploti, to su ere, epohe, koji su šest dana od stvaranja svet ! ) 

Mali ekstrat od Knjiga života Jagnjeta :

Rođen iz drugu zvezdu , Sunce je bilo u davna vremena mnogo manje nego što se vidi .On nijje još dao svetlo . U formiranje sa svojim planetama , bio je u to vreme sličnih Jupiteru okružen svojim satelitima . Onda , kada su završeni njen rast i svojih planete , on iznenada se ozari . Jupiter će učiniti u odgovarajućem trenutku , i Saturn , Uran i Neptun , koji su takođe zvezde u pripremi.

Ta knjiga će potresti ceo svet ! Za one koji su u stanju da slušaju.
Linkovi:
Knjiga Života Jagnjeta:
le Livre de Vie de l'Agneau
http://www.lelivredevie.com
the Book of Life of the Lamb
http://www.thebookoflife.eu
il Libro di Vita dell’Agnello
http://www.illibrodivita.com