Pozivnica / Invitation

Pozivnica / Invitation

TigiBorg
TigiBorg
Nov 4, 2015, 1:56 AM |
0

Lijepi pozdrav svim šaholjupcima i šaholjupkama! :)

Moji dragi fotografi i fotografice, nas dvadesetak, okupljamo se novom lijepom foto izložbom "Lov na svjetlo : Osvjetli umjetnost" da tako zaokružimo ovu godinu i pokažemo poklonicima fotografije bar djelić našeg fotografskog rada... doslovce kap u moru lijepih fotografija! 

Izložbena prigoda rodila se uz Mjesec hrvatske knjige i ovogodišnju temu - svjetlost! A ljubazno nas je prihvatila KGZ Knjižnica Dugave (Novi Zagreb, Ul. Svetog Mateja 7) - do koje možete osim autom stići i busom 220 s terminala Pothodnik (izlaz na Hribarovom prilazu)! 

Ovim putem vas sve pozivam na otvorenje izložbe, u četvrtak 5. studenoga u 18 sati! Izložbu ćete moći pogledati zaključno do 3. prosinca! A za sve one koji neće moći doći u Zagreb ili do Dugava, objaviti ćemo i nekoliko linkova na webu / FB / twiteru s radovima! 

Na izložbi sudjelujemo i nas troje iz Zagreba: fanbystander svojom krasnom fotografijom, givemeareason će zasvirati na otvorenju (odlično mu ide!), a i ja sam kao suorganizator prisutan i fotografijom iz ove najave / pozivnice! 

Dobro nam došli! Radujemo se vašem dolasku!