Veiling van Anish Giri's gesigneerde boek voor het goede doel

Veiling van Anish Giri's gesigneerde boek voor het goede doel

bobstar
bobstar
Apr 26, 2015, 1:26 AM |
0

Geachte schaker,

 

Mijn naam is Bob Meurs en ik ga met mijn wielerclub de laagvliegers voor Stichting Hoogvliegers een sponsorfietstocht organiseren.

 


Het doel van Stichting Hoogvliegers is om ernstig zieke kinderen hun ziekte voor een dag te laten vergeten. Dit doen ze door deze kinderen voor een dag piloot te laten zijn. Zo'n dag heet een Grote Hoogvliegersdag.

 

De bedoeling van onze actie is om 1.000 kilometer voor de Stichting Hoogvliegers te gaan fietsen en hiermee zoveel mogelijk geld voor de Stichting Hoogvliegers op te halen.  

 

Onze Nederlandse schaaktrots Anish Giri heeft twee gesigneerde very limited hardcover exemplaren van zijn boek my junior games in 20 years ter beschikking gesteld om te veilen voor het goede doel. Via een reactie op deze post kan een bod worden uitgebracht op het boek.

 

Op zondag 3 mei om 15:00 Nederlandse tijd loopt de veiling af en degene die het hoogste bod heeft gegeven kan het bod plus de benodigde verzendkosten dan rechtstreeks overmaken naar Stichting Hoogvliegers. Na ontvangst van de betaling zal het boek worden opgestuurd.

 

Voor meer informatie over ons en Stichting Hoogvliegers kunnen jullie kijken op:

www.laagvliegersvoorhoogvliegers.nl

www.stichtinghoogvliegers.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Bob Meurs