Navodila za prijavo na ekipni dvoboj

dean_slo
dean_slo
Oct 1, 2009, 4:22 PM |
0

NAVODILA ZA PRIJAVO NA EKIPNI DVOBOJ

 

1. KORAK

Ko ste prijavljeni na chess.com, imate na vrhu spletne strani orodno vrstico obarvano z zeleno barvo(PLAY, LEARN, READ, FORUMS, RESOURCES, MEMBERS, GROUPS, LOCAL, FUN). V orodni vrstici poiščete GROUPS in se z miško pomaknete sem. Odprejo se vam štiri možnosti (All Groups&Teams, Match Leaderboard, Vote Leaderboard, My Groups&Teams). Izberite zadnjo opcijo My Groups&Teams in kliknete z miško nanj (levi klik).

 

2. KORAK

Ko ste kliknili My Groups&Teams, dobite seznam vseh ekip v katere ste včlanjeni na chess.com. Če želite igrati npr. ekipni dvoboj za ekipo Team Slovenija, potem izberete oz. kliknete na Team Slovenija.

 

3. KORAK

Ko ste kliknili na Team Slovenija, ste dobili spletno stran omenjene ekipe, sedaj se je potrebno samo še prijaviti za ekipni dvoboj. To storite tako, da na desni strani (bolj zgoraj) poiščete Group Menu(obarvan z oranžno barvo). Takoj pod napisom Group Menu, imate oznako Team Matches, in kliknete nanj z miško (levi klik).

 

4. KORAK

Ko ste kliknili Team Matches, ste dobili stran kjer lahko pregledujete vse ekipne dvoboje za Team Slovenija (odprte dvoboje, dvoboje v teku in zaključene dvoboje). Ker vas zanima prijava na dvoboj, boste poiskali Open Matches (bolj na vrhu) in znotraj tega izbrali želeni dvoboj-lahko kliknete direktno na povezavo npr.: World League Round 8: France vs.Slovenia ali pa imate bolj desno na voljo tipko View. Po želji kliknete na eno ali drugo možnost.

 

5. KORAK

Ko ste kliknili na direktno povezavo ekipnega dvoboja ali tipko View, ste prišli na stran kjer so možne prijave za dvoboj. Pod svojo ekipo npr.: Team Slovenija pregledate seznam prijavljenih igralcev in poiščete zadnjega prijavljenega igralca-pod zadnjim igralcem je zelena tipka oz. »gumb« Join Match, kliknete nanj in avtomatsko ste prijavljeni za dvoboj.

Prijava je zaključena in na podlagi svojega ratinga lahko pogledate, na katero desko ste razporejeni oz. kdo bo najverjetneje vaš nasprotnik.