Nyttig före allt annat

Nyttig före allt annat

jean-lucnahimana
jean-lucnahimana
Aug 12, 2017, 2:55 PM |
0

Vi som älskar att lira schack mer än allt annat har en tendens att strunta fullständigt i vår hälsa. Det här att man är uppe sent bara för att kunna köra blixtpartier, eller vad ni nu än föredrar är destruktivt för hälsan. Detta inlägg är till för att upplysa er om andra gynnsamma vägar till framgång vad gäller schack. 

 

Jag själv älskar att vara vaken sent på kvällen utan att lägga ned med spelandet, och just denna vanan bör jag bryta innan jag blir mentalt tokig. Vi kan kanstatera att schack är ett spel vars kännetecken är smarthet, och just därför krävs det djupa tänkandet. Men för att orka tänka är det ytterst viktigt att du lägger dig i tid, äter nyttigt och tränar, dessa förslag hjälper dig att minska stressnivån och vilket kommer föra dig väldigt långt i ditt schackkarriär. 

Dagens tips är något jag försöker applicera i mitt liv, jag vet dock att det kan bli mer än omöjligt ibland, men om du någonsin känner så ska du veta, "allt är möjligt" vilket är hållbart i längden. 

idag var jag på gymmet och spring i 10 minuter med 04:39 i peace. Detta är otroligt svårt att klara av, och notera att jag alltid springer i 5 minuter och med en lägre peace, men idag valde jag att utsätta min kropp för tortyr. Träningen var extrem, något som en medioker aldrig kommer lyckas med. Men till min glädje kan jag hävda att jag klarat av det, jag sprang ända till mållinjen genomblöt av svett men lätt det inte hindra mig, som tillägg sprang jag några sekunder till i syfte att skryta om hur lätt jag konkurrerat 10 minuter med en extrem peace. 

 

Dagens budskap är att du aldrig ska ge upp och att du ska tänka på din hälsa, hälsan är nyckeln till framgång. Och just därför rekommenderar jag att du tar vara på det du har vilket är hälsan.

tack och hej