Moro,pelaajat!

kortsnoi2
kortsnoi2
Jan 12, 2012, 1:49 AM |
12

Tähän ajattelin laittaa jotain vähän luettavaa pelaajille. Minä en ennätä täällä paljoa olemaan tekemässä näkyvästi ryhmän eteen.Haluan vaikuttaa muilla tavoilla ja auttaa muissa asioissa, koska en pelillisestikään ole korkealle noussut. Minun vahvuudet tulee sitten eri tavalla esiin. Joskus minulla tulee jotain ideoita ja niitä olen mietiskellyt ja keksinyt. Haluan olla mukana pelaajana, mutta myös jollain muullakin rakentavalla tavalla. Pelejäkin haalin ahneuksissani liikaakin, mutta maan edustaminen tuntuu erittän kiehtovalta.Tiimeistäni huolimatta olen pyrkinyt otteluissa valitsemaan maaottelun mieluimmin. 3, 5, 7 päivän siirtoajat. Simultaaniturnauksia olen kaivannut ja nyt sekin toteutuu.Tehtäväshakki ei ole vielä päässyt esiin kokonaan, mutta se tulee varmaan ajan myötä. Hyviä pelejä kaikille ! (Koetetaan ottaa tappio huumorilla ja oppiläksyksi.) Minulle saa rohkeasti tulla kertomaan risuja ja hyviä uutisia.

Vuoden ollessa alussa vielä toivotan hyvää ja menestyksellistä vuotta 2012 kaikille suomalaisille, suomenkielisille tai suomenmielisille pelaajille! Janne Raak

Mielenkiintoista on, että nyt tuli nopeasti 100 katsojaa blogille täyteen.Harva laittanut mitään kommenttia. Pääasia, että joku piipahtaa lukemassa. Hyvää uutta vuotta 2013.Jos yrittää tehdä täällä jotain yhteisen mielialan kohottamiseksi, niin se ei ainakaan minulta ole mistään poissa. Olisi kiva harrastusta jotenkin tukea, kun kerhopelaaminenkin on nyt vielä poissa kuvioista vuoden 2014 kevääseen asti koulun vuoksi. AMK on iltaisin.Kiitos, kun luit ja kiitän , jos päätät laittaa tiimiimme jäsenhakemuksesi (Team Finland )!  jr,  Ruikonperä on vain Jaakko Tepon lauluista otettu. Asun Varkaudessa.Hyvää uutta Vuotta 2014 !