Atinge-ți potențialul!

Atinge-ți potențialul!

mirelalexa
mirelalexa
Jan 20, 2015, 2:25 AM |
0

Cu toții ne dorim să ducem o viață mai bună sau să avem succes. Unii dintre noi avem vise mărețe și din fericire avem destul timp să le atingem, dar între acest prezent și împlinirea visului e o cale lungă și grea.

 

  Dacă doriți cu adevărat să îmbrăcați costumul de Superman pe sub cămașă (la fel ca în imagine), vă invit să vizionați prezentarea marelui campion mondial Garry Kasparov (are subtitrare în lb. română).

   Veți putea afla care a fost rețeta sa de succes ce l-a ajutat să devină campion mondial și să se mențină pe podium pentru încă 20 de ani, ce obstacole a întâlnit în drumul său și cum a reușit să le depășească. (dar și cum să îmbrăcați costumul de Superman, desigur :)) )

 

   Garry Kasparov ne popune să ne construim și noi propria rețetă de succes, după ce în prealabil ne prezintă ingredientele: talent, muncă, perseverență, dar și noroc.

 

  Prezentarea e urmată de secțiunea de întrebări din partea publicului, în care sunt abordate subiecte foarte diferite: situația politică din Rusia, meciul Kasparov-Deep Blue, șahul în școli etc.

   Nu vă spun mai mult. Vizionare plăcută! ;)