Blogginläggstitel

vttv
vttv
Feb 10, 2009, 8:12 AM |
0

Tänk dig, just i denna stund läser du denna text som jag egenhändigt har skrivit. Du kanske inte vill läsa detta eller anser att det du just nu läser är skräp, men likväl fortsätter du! Varför då? Jo, för du undrar vad jag skall skriva mer. Kanske är det för att du vet att jag oftast brukar skriva något lustigt med en antingen sofistikerad poäng eller en ordvits.

Märkligt nog skall jag inte göra detta. Och medan du läser kan du konstatera att jag gjort en inkorrekt styckeindelning i denna text samt börjar denna mening med ett och. Visserligen får man göra detta men Svenska språkrådet avråder ifrån detta. Då kan man ställa sig frågan varför jag har gjort detta? Troligen är det för att ha någontig mer att skriva om för att stjäla några få sekunder mer av din tid.

Vid detta lag borde du slutat läsa denna text och demonstrativt kommenterat ditt ogillande här nedan. Men du gör det inte? Inte än i alla fall! För du vill läsa klart. Du vill veta vart jag som skribent för dig som läsare i denna informativa skrift.

Jag är ledsen att göra dig besviken men det kommer inget slut, ingen final ingen poäng mer än att jag har fått dig att läsa denna text utan egentligen ha skrivit något annat än argument varför du inte skall göra det.