The Albanian Chess Club
kafe ,cigare , shah ,meze qofte dhe raki , domino murlan , pesekatesh dhalle . Jete aktive ...dhe zemra shqiptare. diskutime politike tolerohen po edhe po ti evitoni mire do jete . Televizori me Plasma HD trasmeton vetem muzike nga kanali i nderuar BBF
অ্যাডমিন
ম্যাচ
  • চলমান:
  • মোট পয়েন্ট:
  • ম্যাচ জিতেছেন:
  • গড় রেটিং:
  • আজকের র‍্যাঙ্ক :