Foorumid

Kutse Paul Kerese tänava VIII maleturniirile

Sorteeri:
garbo999
Hea malesõber!
 
Paul Kerese tänava maleturniir toimub taas ühe üritusena Nõmme Kevade raames ning tänavu ühtlasi osana Eesti Maleliidu korraldatud „EESTI VABARIIK 100“ maleturniiride sarjast. Vabaõhuturniir on jätkuvalt kõigile osavõtjatele tasuta ning suunatud huvilistele üle Eesti. Oodatud on nooremad ja vanemad hobimaletajad, perekonnad ning reitinguga malemängijad.
 
Korraldame ka tänavu kaks eraldi turniiri: esimene lastele sünniaastaga 2006 või hiljem ning teine vanematele noortele ning täiskasvanutele. Loomulikult võivad ka alla 12-aastased soovi korral osaleda täiskasvanute turniiril, kuid arvestada tuleb, et see toimub lasteturniiriga samaaegselt. Üritusel osalejate arv on igal aastal kasvanud ning eelmisel kahel aastal võttis osa ligi 200 malesõpra.
 
Käesoleval aastal toimub maleturniir 26. mail kell 11.00-16.00 vanas harjunud kohas, Suure Meistri kodu lähedal, Kerese tänava ja Lootuse puiestee nurgal asuvas pargis Nõmmel. 
 
Eelregistreerimine on kohustuslik ja kohtade arv on piiratud. Eelregistreerimine kestab kuni 24. maini 2018. Palume ennast registreerida hiljemalt 24. mail kodulehel http://www.maleliit.ee/kalender/index.php?a=1-290 või e-posti aadressil jrregistreerimine@gmail.com 
 
E-kirja teel registreerides tuleb edastada järgnevad andmed: 
Ees- ja perenimi; 
Kategooria (noored s/a 2006 ja hiljem või täiskasvanud); 
Kontakt (e-mail, telefoninumber); 
Elukoht (omavalitsuse täpsusega). 
Palume lisada ka, kust said informatsiooni malevõistluse kohta (e-mail, Facebook, ajalehed, muu). Samuti võimalusel märkida oma maleklubi, reiting ja muu täiendav info.
 
NB! Palume mängijatel kohale tulla hiljemalt 10.30 ja nimi ka kohapeal kirja panna.
 
Manuses ühtlasi võistluse juhend.
 
Kõige austusega
 
Jüri Ratas
võistluse korraldaja