The Albanian Chess Club
kafe ,cigare , shah ,meze qofte dhe raki , domino murlan , pesekatesh dhalle . Jete aktive ...dhe zemra shqiptare. diskutime politike tolerohen po edhe po ti evitoni mire do jete . Televizori me Plasma HD trasmeton vetem muzike nga kanali i nderuar BBF
Administratorer
Spil
  • I gang:
  • Total antal point:
  • Kampe vundet:
  • Gennemsnitlig rating:
  • Dagens rating: