Privatlivspolitik

Følgende tekst er blot en informativ oversættelse. Den eneste juridisk gyldige version findes på engelsk.

Træder i kraft fra d.: May 25, 2018

Chess.com LCC ("os", "vi" eller "vores") administrerer hjemmesiden chess.com og appen chess.com ("Tjenesten").

This page informs you of our policies regarding the collection, use, and disclosure of personal data when you use our Service and the choices you have associated with that data.

Vi bruger dine data til at yde og forbedre vores tjeneste. Ved at anvende tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Medmindre andet er angivet i disse privatlivsbetingelser, har termerne i disse privatlivsbetingelser samme betydning som i vores betingelser og vilkår.

Definitioner

Tjeneste

Tjeneste refererer til hjemmesiden chess.com og appen chess.com, som styres af Chess.com, LCC

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger omfatter data om et levende individ, der kan identificeres via disse data (eller fra disse data og andre oplysninger, som enten er i vores besiddelse eller sandsynligvis kommer i vores besiddelse).

Forbrugsdata

Forbrugsdata er data, som enten genereres automatisk ved brug af tjenesten eller af tjenestens infrastruktur i sig selv (for eksempel besøgstiden på hjemmesiden).

Cookies

Cookies er små databidder, som er lagret på din enhed (computer eller mobil enhed).

Data-controller

Data-controller er den naturlige eller juridiske person, der (enten alene eller i fællesskab eller i fællesskab med andre personer) bestemmer formålene og hvilken måde, hvorpå personlige oplysninger bliver behandlet eller vil blive behandlet. For så vidt angår denne fortrolighedspolitik, er vi data-controller af dine personlige data.

Data Processors (or Service Providers)

Data Processor (or Service Provider) means any natural or legal person who processes the data on behalf of the Data Controller. We may use the services of various Service Providers in order to process your data more effectively.

Datasubjekt (eller bruger)

Et datasubjekt er ethvert levende individ, der bruger vores Tjeneste og er subjekt for personlige oplysninger.

Indsamling af oplysninger og brug

Vi indsamler forskellige slags oplysninger til adskillige formål for at tilbyde og forbedre vores tjeneste til glæde for dig.

Indsamlede datatyper

Personlige oplysninger

While using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact or identify you ("Personal Data"). Personally identifiable information may include, but is not limited to:

  • Nødvendige oplysninger (chess.com brugernavn eller enten en e-mail-adresse, offentlig Google- eller Facebook-ID)
  • Valgfrie oplysninger (fornavn, efternavn, fødselsdato, postnummer eller andre personlige oplysninger)
  • Cookies og forbrugsdata

Vi anvender muligvis dine personlige oplysninger til at kontakte dig med nyhedsbreve, marketing eller reklamematerialer eller andre oplysninger, der muligvis vil interessere dig. Du kan afmelde dig, således at du ikke længere modtager enkelte eller samtlige tjenester fra os ved at følge afmeldingslinket eller anvisningerne i vores e-mails, eller ved at kontakte os.

Forbrugsdata

Det kan også forekomme, at vi indsamler oplysninger, som din browser sender, når du bruger vores tjeneste, eller når du anvender tjenesten med eller gennem en mobil enhed ("Forbrugsdata").

Forbrugsdata kan indbefatte oplysninger såsom din computers internetprotokol-adresse (IP-adresse), browsertype, browserversion, de tjenestesider, du besøger, tid og dato for dit besøg, den tid, du bruger på disse sider, unikke enhedsindentifikatorer og anden diagnostisk data.

Når du tilgår tjenesten med eller gennem en mobil enhed, indbefatter disse forbrugsdata oplysninger såsom: hvilken type mobil enhed du bruger, din mobile enheds unikke ID, din mobile enheds IP-adresse, styresystem, browsertype og unikke enhedsoplysninger og diagnostisk data.

Sporing af cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteter på vores tjeneste og opbevare visse oplysninger.

Cookies er filer med små mængder data, som kan indeholde en anonym unik identifikator. Cookies sendes til din browser fra websteder og opbevares på din enhed. Andre sporingsteknologier, der anvendes, omfatter beacons, tags og scripts til at indsamle og spore oplysninger og til at forbedre og analysere vores tjeneste.

Du kan indstille din browser til at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie bliver sendt. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge alle dele af vores Tjeneste.

Eksempler på cookies, som vi bruger:

  • Sessionscookies. Vi bruger sessionscookies for at holde dig logget ind på vores Tjeneste.
  • Præferencecookies.Vi bruger præferencecookies til at huske dine præferencer og forskellige indstillinger.
  • Sikkerhedscookies. We bruger sikkerhedscookies af sikkerhedsmæssige årsager.
  • Annoncecookies. Annoncecookies bruges til at vise dig annoncer, der kan være relevante for dig og dine interesser. Du kan fravælge brugen af disse cookies ved at besøge  Googles privatlivspolitik om annoncer og indhold og http://www.privacychoice.org/companieseller http://www.aboutads.info/choices. Du kan besøge www.networkadvertising.org for at få mere at vide om denne annoncepraksis' adfærd eller fravælge denne type annoncering.

Brug af data

Chess.com LLC bruger de indsamlede data til forskellige formål:

  • At tilpasse annoncerne og det indhold, du ser
  • At levere og vedligeholde vores Tjeneste
  • For at oplyse dig om tjenesteændringer
  • At give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores Tjeneste, når du vælger at gøre dette
  • For at yde kundesupport
  • At indsamle analyser eller værdifulde oplysninger, så vi kan forbedre vores Tjeneste
  • Til at overvåge brugen af vores tjeneste
  • At registrere, forhindre og tage sig af tekniske problemer
  • For at give dig nyheder, specielle tilbud og generelle oplysninger vedrørende andre goder, tjenester eller begivenheder, som vi tilbyder, som er magen til dem, du allerede har købt eller spurgt ind til, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger
  • At gennemføre undersøgelser og levere samlet, anonymiseret rapportering om vores generelle brugerfællesskab til interne og eksterne kunder.

Legal Basis for Processing Personal Data Under General Data Protection Regulation (GDPR)

If you are from the European Economic Area (EEA), Chess.com, LLC legal basis for collecting and using the personal information described in this Privacy Policy depends on the Personal Data we collect and the specific context in which we collect it.

Chess.com LLC kan behandle dine personlige oplysninger, fordi:

  • Måske bliver vi nødt til at lave en kontrakt med dig
  • Du har givet os tilladelse til at gøre det
  • Af hensyn til betalingsprocesser
  • At overholde loven

Opbevaring af data

Chess.com, LLC will retain your Personal Data only for as long as is necessary for the purposes set out in this Privacy Policy. We will retain and use your Personal Data to the extent necessary to comply with our legal obligations (for example, if we are required to retain your data to comply with applicable laws), resolve disputes, and enforce our legal agreements and policies.

Chess.com, LLC will also retain Usage Data for internal analysis purposes. Usage Data is generally retained for a shorter period of time, except when this data is used to strengthen the security or to improve the functionality of our Service, or we are legally obligated to retain this data for longer time periods.

Overførsel af data

Dine oplysninger, herunder personlige data, kan overføres til - og vedligeholdes på - computere uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra dem fra din jurisdiktion.

If you are located outside United States and choose to provide information to us, please note that we transfer the data, including Personal Data, to the United States and process it there.

Your consent to this Privacy Policy followed by your submission of such information represents your agreement to that transfer.

Chess.com, LLC træffer alle rimelige og nødvendige foranstaltninger for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data finder sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol og sikkerhed i forbindelse med dine data og andre personlige oplysninger.

Afsløring af data

Business Transaction

If Chess.com, LLC is involved in a merger, acquisition or asset sale, your Personal Data may be transferred. We will provide notice before your Personal Data is transferred and becomes subject to a different Privacy Policy.

Disclosure for Law Enforcement

Under visse omstændigheder kan Chess.com, LLC være forpligtet til at videregive dine personlige data, hvis det kræves i henhold til loven eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. en domstol eller et statsligt organ).

Lovkrav

Chess.com, LLC may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:

  • Til at overholde en retslig forpligtelse
  • At beskytte og forsvare Chess.com, LCC's rettigheder eller ejendom
  • At forebygge eller undersøge eventuelle forseelser i forbindelse med tjenesten
  • At beskytte den personlige sikkerhed for brugere af Tjenesten eller offentligheden
  • Til at beskytte mod retsligt ansvar

Datasikkerhed

Din datasikkerhed er vigtig for us, men husk på, at ingen dataforbindelse eller elektronisk opbevaring er 100% sikker. Vi stræber efter at anvende kommercielt godkendte metoder til at beskytte dine personlige oplysninger, men vi kan ikke garantere absolut sikkerhed.

"Spor ikke"-signaler

Vi understøtter ikke Spor ikke ("DNT"). Spor ikke er en præference, som du kan indstille i din webbrowser for at meddele websteder, at du ikke ønsker at blive sporet.

Du kan aktivere eller deaktivere Spor ikke ved at gå til Præferencer eller Indstillinger i din webbrowser.

Din databeskyttelsesret under Persondataforordningen (GDPR)

Hvis du er bosiddende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejde (EEA), har du visse databeskyttelsesrettigheder. Chess.com LLC bestræber sig på at tage skridt til at give dig ret til at korrigere, rette, slette eller begrænse brugen af dine personlige oplysninger.

Hvis du ønsker oplysninger om, hvilke persondata vi har om dig, og du ønsker, at vi fjerner disse fra vores systemer, bør du kontakte os.

Du kan til enhver tid ændre dine kontooplysninger på Chess.com. Under visse omstændigheder har du følgende databeskyttelsesrettigheder:

  • The right to access, update or to delete the information we have on you. Whenever made possible, you can access, update or request deletion of your Personal Data directly within your account settings section. If you are unable to perform these actions yourself, please contact us to assist you.
  • Retten til berigtigelse. Du har ret til at få dine oplysninger berigtiget, hvis dine oplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige.
  • The right to object. You have the right to object to our processing of your Personal Data.
  • Retten til begrænsning. Du har ret til at anmode os om at begrænse behandlingen af dine personlige oplysninger.
  • The right to data portability. You have the right to be provided with a copy of the information we have on you in a structured, machine-readable and commonly used format.
  • Retten til at tilbagekalde samtykke. Du har også ret til når som helst at tilbagekalde dit samtykke, hvor Chess.com LLC var afhængig af dit samtykke for at kunne behandle dine personlige oplysninger.

Bemærk venligst, at vi måske vil bede dig bekræfte din identitet, før du besvarer sådanne anmodninger.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personlige data. For mere information kontakt venligst din lokale databeskyttelsesmyndighed i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

Tjenesteudbydere

We may employ third party companies and individuals to facilitate our Service ("Service Providers"), to provide the Service on our behalf, to perform Service-related services or to assist us in analyzing how our Service is used.

These third parties have access to your Personal Data only to perform these tasks on our behalf and are obligated not to disclose or use it for any other purpose.

Analytics

We may use third-party Service Providers to monitor and analyze the use of our Service.

Google Analytics and Amplitude

Google Analytics og Amplitude er webanalysetjenester, der sporer og rapporterer webtrafik. De bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af vores Tjeneste. For Google Analytics deles disse data med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncerne i sit eget annonceringsnetværk.

Annoncering

We may use third-party Service Providers to show advertisements to you to help support and maintain our Service.

Google AdSense DoubleClick Cookie

Som tredjepartsælger bruger Google cookies til at vise annoncer på vores Tjeneste. Googles brug af DoubleClick-cookies gør det muligt for Google og deres partnere at vise annoncer til vores brugere baseret på deres besøg på vores Tjeneste eller andre hjemmesider på internettet.

You may opt out of the use of the DoubleClick Cookie for interest-based advertising by visiting the Google Ads Settings web page: http://www.google.com/ads/preferences.

Betalinger

Vi kan tilbyde betalte produkter og/eller tjenester som del af Tjenesten. I så fald bruger vi tredjepartstjenester til behandling af betaling (f.eks. betalingsprocesser).

We will not store or collect your payment card details. That information is provided directly to our third-party payment processors whose use of your personal information is governed by their Privacy Policy. These payment processors adhere to the standards set by PCI-DSS as managed by the PCI Security Standards Council, which is a joint effort of brands like Visa, Mastercard, American Express and Discover. PCI-DSS requirements help ensure the secure handling of payment information.

The payment processors we work with are:

Apple Store In-App Payments

Their Privacy Policy can be viewed at https://www.apple.com/legal/privacy/en-ww

Google Play In-App betalinger

Their Privacy Policy can be viewed at https://www.google.com/policies/privacy

Adyen

Their Privacy Policy can be viewed at https://docs.adyen.com/legal/terms-conditions

PayPal

Their Privacy Policy can be viewed at https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Links til andre websteder

Our Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you click on a third party link, you will be directed to that third party's site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.

Vi har ingen kontrol over, og accepterer ikke noget ansvar for, indhold, privatlivspolitikker ellerpraksis på tredjeparts websteder eller i tredjeparts tjenester.

Børns privatliv

Chess.com er ikke rettet mod nogen under 18 år ("børn") med henblik på brug af vores Tjeneste.

We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your Children has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.

Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Vi opdaterer måske vores privatlivspolitikker fra tid til anden. Vi vil gøre dig opmærksom på eventuelle ændringer ved at dele den nye privatlivspolitik på denne side.

We will let you know via email and/or a prominent notice on our Service, prior to the change becoming effective and update the "effective date" at the top of this Privacy Policy.

Det anbefales, at du med jævne mellemrum gennemlæser denne Privatlivspolitik. Ændringer til vores Privatlivspolitik træder i kraft, når de bliver offentliggjort på dette websted.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål omkring denne privatlivspolitik, kan du kontakte os via e-mail: support@chess.com.