The Albanian Chess Club
kafe ,cigare , shah ,meze qofte dhe raki , domino murlan , pesekatesh dhalle . Jete aktive ...dhe zemra shqiptare. diskutime politike tolerohen po edhe po ti evitoni mire do jete . Televizori me Plasma HD trasmeton vetem muzike nga kanali i nderuar BBF
Administratoren
Teammatches
  • Laufende Partien:
  • Gesamtpunktzahl:
  • Gewonnene Partien:
  • Durchschnittliches Rating:
  • Heutiger Rang: