Πολιτική Απορρήτου

Το ακόλουθο κείμενο είναι μόνο μια ενημερωτική μετάφραση. Η μοναδική νομικά έγκυρη έκδοση είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά.

Σε ισχύ από: May 25, 2018

Η Chess.com LLC ("εμείς" ή "η δική μας") είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία της ιστοσελίδας chess.com και της mobile εφαρμογής chess.com (η "Υπηρεσία").

Αυτή η σελίδα σας ενημερώνει για την πολιτική μας όσον αφορά τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας και τις επιλογές που έχετε συσχετίσει με τα δεδομένα αυτά.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να παρέχουμε στην Υπηρεσία και να την βελτιώνουμε. Χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με την πολιτική αυτή. Οι όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου έχουν την ίδια ερμηνεία και σημασία με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας, εκτός και αν έχουν οριστεί διαφορετικά αλλού σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

Ορισμοί

Υπηρεσία

Η Υπηρεσία σημαίνει την ιστοσελίδα του chess.com και την εφαρμογή chess.com για κινητά κάτω από τη λειτουργία της Chess.com, LLC

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα σημαίνει δεδομένα ενός εν ζωή ατόμου που μπορεί να αναγνωριστεί μέσω των δεδομένων αυτών (ή μέσω αυτών και άλλων πληροφοριών που είτε βρίσκονται στην κατοχή μας είτε ενδέχεται να έρθουν στην κατοχή μας).

Δεδομένα Χρήσης

Τα Δεδομένα Χρήσης είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε δημιουργούνται μέσω της χρήσης της Υπηρεσίας ή μέσω της ίδιας της δομής της Υπηρεσίας (για παράδειγμα, η διάρκεια επίσκεψης σε μία σελίδα).

Cookies

Τα Cookies είναι μικρά κομμάτια δεδομένων που αποθηκεύονται στη συσκευή σου (υπολογιστής ή κινητή συσκευή).

Χειριστής Δεδομένων

Χειριστής Δεδομένων σημαίνει το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που (είτε μόνος είτε από κοινού με άλλα άτομα) καθορίζει τους σκοπούς για τους οποίους και τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται ή πρόκειται να επεξεργαστούν οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες. Για τους σκοπούς αυτής της Πολιτικής Απορρήτου, είμαστε ένας Χειριστής Δεδομένων των Προσωπικών σου Δεδομένων.

Επεξεργαστές Δεδομένων (ή Πάροχοι Υπηρεσίας)

Επεξεργαστής Δεδομένων (ή Πάροχος Υπηρεσίας) σημαίνει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα εκ μέρους του Χειριστή Δεδομένων. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες διάφορων Πάροχων Υπηρεσιών ώστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σου πιο αποτελεσματικά.

Υποκείμενο Δεδομένων (ή Χρήστης)

Υποκείμενο Δεδομένων είναι οποιοδήποτε άτομο εν ζωή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας και είναι το υποκείμενο των Προσωπικών Δεδομένων.

Συλλογή και Χρήση Πληροφοριών

Συλλέγουμε αρκετούς διαφορετικούς τύπους πληροφοριών για διάφορους λόγους ώστε να παρέχουμε και να βελτιώνουμε την Υπηρεσία για εσάς.

Τύποι Δεδομένων που Συλλέχτηκαν

Προσωπικά Δεδομένα

Καθώς χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε συγκεκριμένες αναγνωριστικές πληροφορίες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουμε ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας ("Προσωπικά Δεδομένα"). Προσωπικές αναγνωριστικές πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν, χωρίς να περιορίζονται σε αυτά:

  • Απαραίτητες Πληροφορίες (όνομα χρήστη chess.com και ένα email, δημόσιο ID Google ή δημόσιο ID Facebook)
  • Προαιρετικές Πληροφορίες (Όνομα, Επώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τ. κ. και άλλες προσωπικές περιγραφές)
  • Cookies και Δεδομένα Χρήσης

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με newsletters, διαφημιστικό ή εμπορικό υλικό και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να αποσυρθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε, ή όλων, των επικοινωνιών αυτών ακολουθώντας τον σύνδεσμο απενεργοποίησης συνδρομής ή τις οδηγίες που παρέχονται σε οποιοδήποτε email στέλνουμε ή ακόμα και με επικοινωνία μαζί μας.

Δεδομένα Χρήσης

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησης όποτε επισκέπτεστε την Υπηρεσία μας ή όποτε αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία με ή μέσω μιας κινητής συσκευής ("Δεδομένα Χρήσης").

Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διεύθυνση Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), τύπο περιηγητή, έκδοση περιηγητή, της σελίδες της Υπηρεσίας μας τις οποίες επισκέπτεστε, την ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας, το χρόνο που ξοδέψατε στις σελίδες αυτές, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Όποτε αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία μέσω κινητής συσκευής, αυτά τα Δεδομένα Χρήσης μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τον τύπο της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε, το μοναδικό ID της κινητής συσκευής, την διεύθυνση IP της κινητής συσκευής σας, το λειτουργικό σύστημα της κινητής συσκευής, τον τύπο Πλοηγητή Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Δεδομένα Εντοπισμού Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες εντοπισμού για παρακολούθηση της δραστηριότητας στην Υπηρεσία μας και διατήρηση συγκεκριμένων πληροφοριών.

Τα cookies είναι αρχεία με μικρό αριθμό δεδομένων που μπορεί να συμπεριλαμβάνουν ένα μοναδικό ανώνυμο αναγνωριστικό. Τα Cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από μια ιστοσελίδα και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Άλλες τεχνολογίες εντοπισμού που χρησιμοποιούνται είναι τα beacons, τα tags, και άλλα scripts που συλλέγουν και εντοπίζουν πληροφορίες και βελτιώνουν και αναλύουν την Υπηρεσία μας.

Μπορείς να δώσεις εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σου να αρνηθεί όλα τα cookies ή να εμφανίζει υπόδειξη όταν ένα cookie αποστέλλεται. Όμως, αν δεν αποδεχτείς τα cookies, δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας.

Παραδείγματα Cookies που χρησιμοποιούμε:

  • Cookies Συνεδρίας. Χρησιμοποιούμε Cookies Συνεδρίας για να σε διατηρούμε συνδεδεμένο στην Υπηρεσία μας.
  • Cookies Προτιμήσεων. Χρησιμοποιούμε Cookies Προτιμήσεων για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις και τις διάφορες ρυθμίσεις σου.
  • Cookies Ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε Cookies Ασφαλείας για λόγους ασφαλείας.
  • Διαφημιστικά Cookies. Τα Διαφημιστικά Cookies χρησιμοποιούνται για να σε υπηρετήσουν με διαφημίσεις που μπορεί να είναι σχετικές με σένα και τα ενδιαφέροντά σου. Μπορείς να αποσυρθείς από την χρήση των cookies κάνοντας επίσκεψη στην πολιτική ιδιωτικότητας διαφημίσεων και περιεχομένου της Google και http://www.privacychoice.org/companies ή http://www.aboutads.info/choices. Για να μάθεις περισσότερα για αυτήν την πρακτική διαφήμισης βάσει συμπεριφορών ή για να αποσυρθείς από αυτού του τύπου τις διαφημίσεις, μπορείς να επισκεφτείς το www.networkadvertising.org.

Χρήση των Δεδομένων

Η Chess.com LLC χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για διάφορους σκοπούς:

  • Για εξατομίκευση των διαφημίσεων και του περιεχομένου που βλέπετε
  • Για παροχή και συντήρηση της Υπηρεσίας μας
  • Για να σας ειδοποιήσουμε σχετικά με αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  • Για να σας επιτρέπεται η συμμετοχή σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας όταν θελήσετε να το κάνετε
  • Για παροχή υποστήριξης πελατών
  • Για συλλογή ανάλυσης ή πολύτιμων πληροφοριών ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας
  • Για παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας
  • Για εντοπισμό, αποτροπή και αναφορά τεχνικών θεμάτων
  • Για παροχή σε εσάς ειδήσεων, ειδικών προσφορών και γενικών πληροφοριών σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε οι οποίες είναι παρόμοιες με εκείνες που έχετε ήδη αγοράσει ή ενδιαφερθεί εκτός και αν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους πληροφορίες
  • Για διεξαγωγή έρευνας και παροχή συγκεντρωτικών, ανώνυμων επισκοπήσεων σχετικά με την γενική κοινότητα χρηστών μας για εσωτερικούς και εξωτερικούς πελάτες.

Εάν είστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), η νομική βάση της Chess.com, LLC για τη συλλογή και χρήση προσωπικών πληροφοριών που περιγράφεται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, βασίζεται στα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και το συγκεκριμένο πλαίσιο μέσα από το οποίο τα συλλέγουμε.

Η Chess.com LLC μπορεί να επεξεργαστεί τα Προσωπικά σου Δεδομένα διότι:

  • Χρειάζεται να δημιουργήσουμε ένα συμβόλαιο μαζί σου
  • Μας έδωσες την άδεια να το κάνουμε
  • Για λόγους επεξεργασίας πληρωμών
  • Για συμμόρφωση με το νόμο

Διατήρηση Δεδομένων

Η Chess.com, LLC θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο χρόνο είναι απαραίτητος για τους σκοπούς που καθορίζονται από αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα μέχρι το σημείο που είναι απαραίτητο ώστε να είμαστε συμμορφωμένοι με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, αν απαιτείται από εμάς να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας βάσει σχετικής νομοθεσίας), να μπορούμε να επιλύσουμε διαμάχες και να ενισχύσουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικές.

Η Chess.com, LLC θα διατηρεί, επίσης, Δεδομένα Χρήσης για λόγους εσωτερικής ανάλυσης. Τα Δεδομένα Χρήσης σε γενικές γραμμές διατηρούνται για μικρό χρονικό διάστημα, εκτός αν πρόκειται για δεδομένα που χρησιμοποιούνται για ισχυροποίηση της ασφάλειας ή για βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή στην περίπτωση που είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε τα δεδομένα αυτά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μεταφορά Δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να μεταβιβαστούν - και να διατηρηθούν εκεί - σε υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας, της περιφέρειας ή της χώρας σας ή σε άλλες κυβερνητικές δικαιοδοσίες όπου οι νόμοι προστασίας δεδομένων μπορεί να διαφέρουν από εκείνους της δικής σας δικαιοδοσίας.

Εάν διαμένετε εκτός Ηνωμένων Πολιτειών και επιλέξετε να παρέχετε πληροφορίες σε εμάς, παρακαλούμε σημειώστε ότι μεταβιβάζουμε τα δεδομένα - συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων - στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τα επεξεργαζόμαστε εκεί.

Η συγκατάθεσή σας σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ακολουθούμενη από την υποβολή τέτοιου είδους πληροφοριών εκ μέρους σας αντιπροσωπεύει τη συμφωνία σας με αυτήν την μεταβίβαση.

Η Chess.com, LLC θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να βεβαιώσει την ασφαλή χρήση των δεδομένων σας η οποία θα γίνεται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και καμία μεταβίβαση των Προσωπικών σας Δεδομένων δεν θα λάβει χώρα σε οργανισμό ή χώρα εκτός αν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι συμπεριλαμβανομένων της ασφάλειας των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών.

Γνωστοποίηση Δεδομένων

Επιχειρηματική Συναλλαγή

Εάν η Chess.com, LLC συμμετάσχει σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση μετοχών, τα Προσωπικά σας Δεδομένα μπορεί να μεταβιβαστούν. Θα σας παρέχουμε ειδοποίηση πριν τα Προσωπικά σας Δεδομένα μεταβιβαστούν και γίνουν αντικείμενα διαφορετικής Πολιτικής Απορρήτου.

Γνωστοποίηση Επιβολής Νόμου

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, η Chess.com, LLC μπορεί να χρειαστεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας αν αυτό απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα δημοσίων αρχών (π.χ. ένα δικαστήριο ή μια κυβερνητική υπηρεσία).

Νομικές Προϋποθέσεις

Η Chess.com LLC μπορεί να γνωστοποιήσει τα Προσωπικά σου Δεδομένα καλή τη πίστη ότι τέτοιου είδους ενέργεια είναι απαραίτητη για:

  • Για συμμόρφωση με κάποια νομική υποχρέωση
  • Για προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας της Chess.com, LLC
  • Για αποφυγή ή έρευνα πιθανών αδικημάτων που συνδέονται με την Υπηρεσία
  • Για προστασία της προσωπικής ασφάλειας χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού
  • Για προστασία απέναντι σε νομική υπαιτιότητα

Ασφάλεια των Δεδομένων

Η προστασία των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, πρέπει όμως να γνωρίζετε πως καμία μέθοδος μετάδοσης δεδομένων στο Διαδίκτυο, ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Παρότι προσπαθούμε σκληρά να χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

Σήματα "Χωρίς Εντοπισμό"

Δεν υποστηρίζουμε την επιλογή Χωρίς Εντοπισμό ("DNT"). Η επιλογή Χωρίς Εντοπισμό είναι προτίμηση που μπορείτε να ρυθμίσετε στο πρόγραμμα περιήγησης σας για να ενημερώσετε τις ιστοσελίδες ότι δεν επιθυμείτε τον εντοπισμό.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Να Μην Γίνεται Εντοπισμός πηγαίνοντας στη σελίδα Προτιμήσεις ή Ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης σας.

Τα Δικαιώματα Προστασίας Δεδομένων Σας Σύμφωνα Με Τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε κάτοικος της περιοχής του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. Η Chess.com, LLC στοχεύει στο να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε ενημέρωση σχετικά με το ποια Προσωπικά Δεδομένα διατηρούμε σχετικά με εσάς και αν επιθυμείτε να αφαιρεθούν από τα συστήματά μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορείτε να επεξεργασείτε τις πληροφορίες του Chess.com λογαριασμού σας οποιαδήποτε στιγμή. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε για σένα. Όποτε είναι δυνατόν, μπορείς να έχεις πρόσβαση, να ενημερώσεις ή να ζητήσεις τη διαγραφή των Προσωπικών σου Δεδομένων απευθείας από τον τομέα ρυθμίσεων του λογαριασμού σου. Αν δεν είσαι σε θέση να εκτελέσεις τις ενέργειες αυτές μόνος σου, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
  • Το δικαίωμα της διόρθωσης. Έχεις το δικαίωμα να διορθώσεις τις πληροφορίες σου αν οι πληροφορίες αυτές είναι ανακριβείς ή μη ολοκληρωμένες.
  • Το δικαίωμα της ένστασης. Έχεις το δικαίωμα να υποβάλεις ένσταση πάνω στην επεξεργασία μας των Προσωπικών σου Δεδομένων.
  • Το δικαίωμα του περιορισμού. Έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σου πληροφοριών.
  • Το δικαίωμα της φορητότητας δεδομένων. Έχεις το δικαίωμα να σου παρέχουμε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε για σένα σε μια δομημένη, αναγνώσιμη ηλεκτρονικά και συχνά χρησιμοποιούμενη μορφή.
  • Το δικαίωμα να αποσύρεις τη συγκατάθεσή σου. Έχεις επίσης το δικαίωμα να αποσύρεις τη συγκατάθεσή σου οποιαδήποτε στιγμή η Chess.com LLC βασίστηκε στη συγκατάθεσή σου για να επεξεργαστεί τις προσωπικές σου πληροφορίες.

Παρακαλούμε να έχεις υπ' όψιν ότι μπορεί να σου ζητήσουμε να επιβεβαιώσεις την ταυτότητά σου πριν την απάντηση σε τέτοιου είδους αιτήματα.

Έχετε το δικαίωμα να εκφράσετε παράπονα σε μία Αρχή Προστασίας Δεδομένων για τη συλλογή μας και τη χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τοπική σας αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).

Πάροχοι Υπηρεσιών

Ενδέχεται να προσλάβουμε ενδιάμεσες εταιρείες και άτομα για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας ("Πάροχοι Υπηρεσίας"), ώστε να παρέχουν την Υπηρεσία εκ μέρους μας, να εκτελούν ενέργειες σχετικές με την Υπηρεσία ή να μας βοηθούν στην ανάλυση του πως χρησιμοποιείται η Υπηρεσία.

Αυτοί οι ενδιάμεσοι έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο για να πραγματοποιήσουν αυτές τις ενέργειες εκ μέρους σας και είναι υποχρεωμένοι να μην τα αποκαλύψουν ή χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Analytics

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ενδιάμεσους Παρόχους Υπηρεσίας για να παρακολουθήσουμε και να αναλύσουμε τη χρήση της Υπηρεσίας μας.

Google Analytics και Amplitude

Το Google Analytics και το Amplitude είναι υπηρεσίες web analytics που παρακολουθούν και καταγράφουν την κίνηση μιας ιστοσελίδας. Χρησιμοποιούν τα δεδομένα που συλλέγονται για να παρακολουθούν και να καταγράψουν τη χρήση της Υπηρεσίας μας. Για το Google Analytics, τα δεδομένα αυτά μοιράζονται και με άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα συλλεγόμενα δεδομένα για να συγκειμενοποιήσει και προσωποποιήσει τις διαφημίσεις του δικού της διαφημιστικού δικτύου.

Διαφήμιση

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ενδιάμεσους Παρόχους Υπηρεσιών για εμφάνιση διαφημίσεων σε εσάς προς βοήθεια υποστήριξης και διατήρησης της Υπηρεσίας μας.

Google AdSense DoubleClick Cookie

Η Google, ως ενδιάμεσος πωλητής, χρησιμοποιεί cookies για να βάζει διαφημίσεις στην Υπηρεσία μας. Η χρήση του DoubleClick cookie της Google ενεργοποιεί αυτό και τους συνεργάτες της ώστε να εμφανίζουν διαφημίσεις στους χρήστες μας βάσει των επισκέψεών τους στην Υπηρεσία μας ή σε άλλες ιστοσελίδες του Διαδικτύου.

Μπορείς να απεγγραφείς από τη χρήση του DoubleClick Cookie για διαφημίσεις βασισμένες στα ενδιαφέροντά σου, επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα του Google Ads Settings: http://www.google.com/ads/preferences.

Πληρωμές

Ενδέχεται να παρέχουμε προϊόντα επί πληρωμή και/ή υπηρεσίες εντός της Υπηρεσίας. Στην περίπτωση αυτή, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες από ενδιάμεσους για επεξεργασία πληρωμών (π.χ. επεξεργαστές πληρωμών).

Δεν θα αποθηκεύσουμε ή συλλέξουμε τις λεπτομέρειες κάρτας πληρωμής σας. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται απευθείας στους ενδιάμεσους διαχειριστές πληρωμών μας, των οποίων η χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών διέπεται από την δική τους Πολιτική Απορρήτου. Αυτοί οι διαχειριστές πληρωμών ακολουθούν πιστά στα στάνταρτ που ορίζει το PCI-DSS όπως διοικείται από το PCI Συμβούλιο Στάνταρτ Ασφαλειών, που αποτελεί κοινό επιχείρημα εταιρειών όπως η Visa, η Mastercard, η American Express και η Discover. Οι προϋποθέσεις του PCI-DSS βοηθούν στην εξασφάλιση ασφαλούς χειρισμού πληροφοριών πληρωμών.

Οι επεξεργαστές πληρωμών με τους οποίους δουλεύουμε είναι:

Πληρωμές In-App σε Apple Store

Μπορείς να δεις την Πολιτική Απορρήτου τους στο https://www.apple.com/legal/privacy/en-ww

Πληρωμές In-App σε Google Play

Μπορείς να δεις την Πολιτική Απορρήτου τους στο https://www.google.com/policies/privacy

Adyen

Μπορείς να δεις την Πολιτική Απορρήτου τους στο https://docs.adyen.com/legal/terms-conditions

PayPal

Μπορείς να δεις την Πολιτική Απορρήτου τους στο https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Η Υπηρεσία μας ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες που δεν λειτουργούν από εμάς. Αν κάνετε κλικ σε σύνδεσμο ενδιάμεσου, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα αυτού του ενδιάμεσου. Σας συμβουλεύουμε έντονα να ενημερωθείτε για την Πολιτική Απορρήτου οποιασδήποτε ιστοσελίδας επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν ισχυριζόμαστε καμία ευθύνη πάνω στο περιεχόμενο, την πολιτική απορρήτου και τις πρακτικές οποιασδήποτε ενδιάμεσης ιστοσελίδας ή υπηρεσίας.

Ιδιωτικότητα Παιδιών

Το Chess.com δεν στοχεύει κανέναν μικρότερο των 18 ετών ("Παιδιά") για χρήση της Υπηρεσίας μας.

Δεν συλλέγουμε εις γνώση μας προσωπικά αναγνωριστικές πληροφορίες από κανέναν κάτω των 18 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι τα Παιδιά σας μας παρέχουν Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν πέσει στην αντίληψή μας ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επιβεβαίωση γονεϊκής συγκατάθεσης, θα πάρουμε μέτρα αφαίρεσης των πληροφοριών αυτών από τους διακομιστές μας.

Αλλαγές σε Αυτήν Την Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται περιστασιακά να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας. Θα σας ειδοποιήσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου στη σελίδα αυτή.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω email και/ή μόνιμης ειδοποίησης στην Υπηρεσία μας, πριν την εφαρμογή της αλλαγής και θα ενημερώσουμε την "ημερομηνία ισχύος" στο πάνω μέρος αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να επισκέπτεστε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου κατά καιρούς για ενδεχόμενες αλλαγές. Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου τίθενται σε εφαρμογή όταν δημοσιευτούν σε αυτήν την σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: support@chess.com.