Unable to insert diagrams

amrita1

                 Since last few days ,i have noticed that i am unable to insert the diagrams in the comments box,as the insert button has disappeared from the last page of the game editor which we access by clicking the icon of chess board from the menu bar above .

Is it limited to my own browser or is there any web site problem ? In former case,what can be done to rectify it(though this reason seems unlikely ,as i have not made any recent changes in my browser settings )?

artfizz

Which browser are you using?

It is more likely to be a problem with one of the browser components such as Java, JavaScript or Flash (which can get updated an any time automatically, behind your back).

oinquarki

So everything works perfectly except there's no insert button?

Texesa

hmm...

amrita1
artfizz wrote:

Which browser are you using?

It is more likely to be a problem with one of the browser components such as Java, JavaScript or Flash (which can get updated an any time automatically, behind your back).


I am using Firefox at present !

artfizz
artfizz wrote:

Which browser are you using?

It is more likely to be a problem with one of the browser components such as Java, JavaScript or Flash (which can get updated an any time automatically, behind your back).


amrita1 wrote: I am using Firefox at present !


Step 1: try Chrome, IE, Safari, Opera & SeaMonkey - and report back here! Laughing

amrita1
oinquarki wrote:

So everything works perfectly except there's no insert button?


Yes,except for the "insert" button's presence ,every thing else works very well !

oinquarki
amrita1 wrote:

Yes,except for the "insert" button's presence ,every thing else works very well !


How odd!

amrita1
artfizz wrote:
artfizz wrote:

Which browser are you using?

It is more likely to be a problem with one of the browser components such as Java, JavaScript or Flash (which can get updated an any time automatically, behind your back).


amrita1 wrote: I am using Firefox at present !


Step 1: try Chrome, IE, Safari, Opera & SeaMonkey - and report back here! 


 

I tried Goggle Chrome,......AND IT WORKED !!!Laughing

Thank you so much !!!! 

artfizz

That's good! (Did you try clearing your cache in Firefox?)

amrita1

No....Could you pls tell me about the steps to follow ?

artfizz
artfizz wrote:(Did you try clearing your cache in Firefox?)
amrita1 wrote: No....Could you pls tell me about the steps to follow ?

http://support.mozilla.com/en-US/kb/How%20to%20clear%20the%20cache

amrita1
artfizz wrote:
artfizz wrote:(Did you try clearing your cache in Firefox?)
amrita1 wrote: No....Could you pls tell me about the steps to follow ?

http://support.mozilla.com/en-US/kb/How%20to%20clear%20the%20cache


OK.Thanks!

I shall try this!