Forums

Serbian Room

Sort:
EternalChess

Serbian Room in live chess please :)

If you agree show your support!

EternalChess

uh, or they could create their own rooms..

Anyone support this? There are many Serbs on this site come on! :)

EternalChess

bump

EternalChess

These suggestion threads are terrible idea by chess.com.. no one reads it.. can a staff atleast say something or was this a waste of time?

Milan_SRB

Pozdrav svima , napravili smo novu grupu "Serbian chess team" pa molim sve aktivne srbe da pristupe. Grupa iako ima trenutno malo clanova (ali iskusnih) igra konstantno turnire (4. trenutno). Admin i ostali clanovi su aktivni i cilj nam je da zajedno pobedjujemo ,da komentarisemo meceve i da unapredjujemo znanje. Serbian chess team je osnovan pre 2 dana.

Serbian chess team

johnmusacha

What about a Justin Bieber-wanna be room?

Milos_M_Pavlovic

Било би лепо драги пријатељу да има и наше собе у live шаху. Имаш моју подршку. Поздрав

kardra

што исписа ова шиптарчина???нијесам знао да и код њих има неког а да говори неким страним језиком!!!ал колики је то комплексаш кад вири у Српску собу-иди јадан у своју шиптарску чатрљу и захвали Богу што сте добили нешто налик на "државу" од амера ал није ти то сигурно-ниједна свијећа не догори...па неће ни ваша задуго.

вала,никад ми не би пало на ум да помислим а камоли да провирим у шиптарску собу за шах,а овај се усуди и да нешто испише!тих,погани што загади!

но,пустимо овог кретена...имате моју пуну подршку и ако треба да вам се придружим - ето и мене.да учествујем у екипи или било што друго ал једино не играм против шиптара...

поздрав

P.S.    Grow up SERBIA!           LONG LIVE SERBIA!

sergio_giovanni

Serbia strong!
Remove kebab!