Super Admins


Korca-City

 • Albania 
 • Formed: May 6, 2011
 • HELLO !

Join Chess.com for free to post here! Already a member? Then login now!
 • ju uroj te gjithe besimtareve gezuar pashket dhe gjithashtu gezuar dhe festen e 1 Majit

  by thomaq1964 21 hours ago

 • gezohem qe u regjistruan 4 lojtare brenda kesaj dite qe po bejme thirje per organizim

  by thomaq1964 3 weeks ago

 • Hajde te ia japim nje dore edhe korces forca djema

  by ZugzwangTrick 3 weeks ago

 • ve re qe ne grupin tone ka rene pak tempi i lojtareve,nuk ka dhe shume aktivitet,e shikoj qe kur iku Vasili admin ne Angli per pune grupi jone ka rene ne nje heshtje te madhe,megjithate do perpiqem une per nje organizim me te mire,ne kete moment eshte hapur nje loje me prishtinen pershendetje

  by thomaq1964 3 weeks ago

 • Vellezer,pranone ftesen qe ia kam derguar per Europa League e te fillon regjistrimi.pres pergjifje nga ju.shendet

  by armendmulakaj1984 4 weeks ago

 • u regjistrova edhe une me norvegjine,ne matcin me Ausraline per wcl 2016 image40 humbi te dy lojat me kohe dhe me nje humbje qe beme na u afruan tre pike,nga 8 pike shkuam ne 5 diference,duhet kujdes i madh sepse ka dhe shume ndeshje akoma

  by nastja-thebest 3 months ago

 • po,duhet mbeshtetur the Albans ne ndeshjen me Norvegjine

  by thomaq1964 3 months ago

 • pershendetje miq te korca city kemi nevoj per mbeshtetjen tuaj ne matcin kundra norvegjis kush ka koh dhe deshir te regjistrohet

  by Avatari1965 3 months ago

 • KF64 : Merry Xmas & Happy New Year !:-) @ : http://www.chess.com/groups/team_match?id=611951 ..... GOOD LUCK !

  by LauriAikio 4 months ago

 • kemi hapur nje loje te reme rastin e festave me KingFischer 64 nje ekip shume i forte qe ka 82 per qint fitore,kush ka deshire le te luaje,na duhen lojtare,loja fillon me daten 25 dhjetor,gjithashtu ju uroj te gjitheve gezuar vitin e ri 2016,shendet,lumturi ne familjet dhe suksese ne punet tuaja te perditshme

  by thomaq1964 4 months ago