Chess Romania and R. Moldova

Romania si Republica Moldova
264
14 मई 2020
10 (#2842)
6 (#1842)
Ecaterina-chess1
1 दिन पहले
Doriți o soluție de ieșire din obligativitatea "GREEN PASS", fără să vă vaccinați? E 'pă șmecherie românească' Vă testați POZITIV 1 dată la 6 luni! E atât de simplu! Apoi aveți 180 de zile pașaportul valabil. Chiar dacă nu aveti Covid, sigur daca faceti cateva teste la rând UNUL va ieși FALS POZITIV ASTA ASA CA GLUMĂ. Eu vă îndemn să luptăm cu această dictatură până vom învinge ! Și o să învingem.
Ecaterina-chess1
1 दिन पहले
Ironia anului 2021: îți trebuie certificat de sănătate că sa mănânci la McDonald's :))
Ecaterina-chess1
1 दिन पहले
La ora 17 la statuia lui Brukenthal din Piața Mare, un protest autorizat, exclusiv sibian, constând din afișarea a două panouri cu eroi români de-a stânga și de-a dreapta monumentului guvernatorului străin de neam. Organizator: Asociația Calea Neamului (civică, apolitică). Veniți sau dați vestea mai departe!
Ecaterina-chess1
1 दिन पहले
hai ... la lupta romani ... acum luptam cu flori ca sa evitam lupta cu arme
Ecaterina-chess1
1 दिन पहले
Miting azi in București pentru libertate, începând cu ora 15 in Piața Universității. Haideți fraților!
इसके अलावे और
गतिविधि
Veniți Români de pretutindeni, Pentru România!

Veniți Români de pretutindeni, Pentru România!

Ecaterina-chess1 | 23 जुल॰ 2021
Veniți Români Patrioți , astăzi 24 iulie, in Piața Universității, în București la ora 16!  https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/21/video-pompiliu-diplan-anunta-protest-sambata-24-iulie-2021-la-bucuresti-universitate-ora-1600/  România, Poporul Român trebuie să  câștige !   Oprim valul 4 de minciună!   Jos Dictatura! Jos Guvernul satanist!  Hai România! Doamne ajută Poporul Român!!!
Curtea constituțională decide soarta României! Jos legea 55!!!

Curtea constituțională decide soarta României! Jos lege...

Ecaterina-chess1 | 7 जून 2021
Doamne ajută, frați români! Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate. Azi alături de Platforma Civică Radu Moraru, alături de frăția ortodoxă, alături de alianța părinților, Calea Neamului. Vom fi aici azi de la ora 9, cât mai mulți, că să strigăm cu toții : Jos legea 55. Această lege a carantinelor, a stărilor de alertă și a măștilor care trebuie să dispară. Această lege trebuie declarată necondițională de judecătorii curții României, care, nădăjduim noi că se vor arăta azi a fi parte din s...
O noua stire

O noua stire

Rares19082010 | 16 अप्रैल 2021
O noua stire!  Am decis ca turneele din acest club, turneele din wekend ( sambata, duminica, in unele zile de vineri) sa fie propuse de voi, sa imi trimiteti mesaj daca vreti turneu cu acest club, imi spuneti ziua, ora, timpul de joc (rapid, blitz) fara bullet, timpul de exemplu ( 10 minute, sau 5, este voie si cu increment) . Multumesc! 
Un nou meci antrenament impotriva VENUSZ

Un nou meci antrenament impotriva VENUSZ

Rares19082010 | 17 मार्च 2021
Buna tuturor! Maine 18 martie vom avea un nou meci de antrenament. Nu stiu ora. O veti vedea, si clubul pe care il vom intalni este VENUSZ. Vreau sa intrati maine la meci. Va dau acum linkul acestuia. Link: https://www.chess.com/live#tm=626319 . Acesta este linkul. Va asteptam maine la meci!!!
Un nou meci antrenament impotriva Balkam Team.

Un nou meci antrenament impotriva Balkam Team.

Rares19082010 | 16 मार्च 2021
Buna tuturor! Am creat pentru maine 17 martie un meci pe echipe de antrenament. Vreau sa intrati la meciul antrenament. Meciul va avea timp de 10 pe 2 rapid. Va dau link acum. Linkul meciului antrenament este : https://www.chess.com/live#tm=626343 .  Va asteptam maine la meciul de antrenament! 
व्यवस्थापक गण
मैचें
  • प्रगति में:
  • कुल अंक:
  • जीते गए मैच:
  • औसत रेटिंग:
  • आज का रैंक:
वोट शतरंज
  • प्रगति में:
  • कुल अंक:
  • जीते गए मैच:
  • आज का रैंक: