Pravila zasebnosti

Naslednje besedilo je zgolj informativni prevod. Edina pravno veljavna različica je dostopna v angleščini.

Datum uveljavitve: December 19, 2019

Chess.com, d.o.o. ("nam", "mi" ali "naš") upravlja chess.com spletno stran in chess.com mobilno aplikacijo ("Storitev").

Ta stran vas obvešča o naših politikah glede zbiranja, uporabe in razkritja osebnih podatkov, ko uporabljate našo Storitev in o možnih izbirah, ki so povezane s temi podatki.

Vaše podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitev. Z uporabo Storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s to politiko. Če ni drugače določeno v teh Pravilih o zasebnosti, imajo izrazi, ki se uporabljajo v teh Pravilih o zasebnosti, enake pomene kot v naših Pravilih in pogojih.

Definicije

Storitev

Storitev pomeni spletno stran chess.com in chess.com mobilno aplikacijo, ki jo upravlja Chess.com, d.o.o.

Osebni podatki

Osebni podatki so podatki o živečem posamezniku, ki je lahko identificiran na plodagi teh podatkov (ali na podlagi teh in drugih informacij v naši posesti ali informacij, ki bodo po vsej verjetnosti v naši posesti).

Podatki o uporabi

Podatki o uporabi so podatki, ki se zbirajo samodejno, bodisi z generiranjem na podlagi uporabe Storitve ali od same Storitvene infrastrukture (na primer trajanje obiska strani).

Piškotki

Piškotki so mali kosi podatkov, ki so shranjeni v vaši napravi (računalniku ali mobilni napravi).

Upravljavec podatkov

Upravljavec podatkov pomeni fizično ali pravno osebo, ki (sam ali skupaj z drugimi osebami) določa namene in način zbiranja katerega koli osebnega podatka, ki se ga ali se ga bo obdelovalo. Za namen teh Pravil zasebnosti smo mi Upravljavec podatkov vaših Osebnih podatkov.

Obdelovalci podatkov (ali Ponudniki storitev)

Obdelovalec podatkov pomeni katerakoli fizična ali pravna oseba, vključno s Ponudniki storitev, ki obdeluje podatke v imenu Upravljavca podatkov. Lahko se poslužujemo storitev različnih Obdelovalcev podatkov z namenom, da obdelujemo vaše podatke učinkovito.

Subjekt podatkov (ali Uporabnik)

Subjekt podatkov je kateri koli živeči posameznik, ki uporablja našo Storitev in je subjekt Osebnih podatkov.

Zbiranje in uporaba informacij

Zbiramo več različnih vrst podatkov za različne namene, da vam zagotavljamo in izboljšamo našo Storitev.

Vrste zbranih podatkov

Osebni podatki

Ko uporabljate Storitev, lahko od vas zahtevamo za določene osebno določjive informacije, ki se jih lahko uporabi, da vas kontaktiramo ali identificiramo ("Osebni podatki"). Osebno določljive informacije lahko vključujejo, niso pa na to omejene:

  • Zahtevane informacije (chess.com uporabniško ime in bodisi e-poštni naslov, Googlov javni ID ali Facebookov javni ID)
  • Neobvezne informacije (Ime, priimek, in drugi osebni deskriptorji)
  • Piškotki ter Podatki o uporabi

Uporabimo lahko vaše Osebne podatke, da vas kontaktiramo z novicami, marketinškimi ali promocijskimi materiali ali z drugimi informacijami, ki bi vas lahko zanimale. Lahko se odločite za to, da ne prejemate od nas katere koli ali nobene od teh komunikacij, in sicer tako, da sledite povezavi za odjavo ali navodilom v kateri koli elektronski pošti, ki smo jo poslali, ali da nas kontaktirate.

Podatki o uporabi

Zbiramo lahko tudi informacije, ki jih vaš brskalnik pošlje vsakič, ko obiščete našo Storitev ali ko dostopate do Storitve z ali preko mobilne naprave ("Podatki o uporabi").

Ti Podatki o uporabi lahko vključujejo informacije kot so računalniški naslov Internetnega protokola (IP naslov), tip brskalnika, verzija brskalnika, strani naše Storitve, ki jih obiskujete, čas in datum vašega obiska, porabljen čas na teh straneh, unikatni identifikatorji naprave in ostali diagnostični podatki.

Ko dostopate do Storitve od ali preko mobilne naprave, lahko ti Podatki o uporabi vključujejo informacije kot so vrsta mobilne naprave, ki jo uporabljate, unikatna ID vaše mobilne naprave, IP naslov vaše mobilne naprave, vaš mobilni operacijski sistem, vrsta mobilnega Internetnega brskalnika, ki ga uporabljate, unikatni indentifikatorji naprave in ostali diagnostični podatki.

Sledenje podatkom o piškotkih

Uporabljamo piškotke ali podobne sledilne tehnologije za sledenje aktivnosti na naši Storitvi in za pridobitev določenih informacij.

Piškotki so datoteke z majhnimi količinami podatkov, ki lahko vključujejo anonimni enotni identifikator. Piškotki so poslani vašemu brskalniku s spletne strani in so shranjeni v vaši napravi. Tehnologije za sledenje, ki se tudi uporabljajo so svetilniki, oznake in skripti za zbiranje in sledenje informacijam in za izboljšanje in analiziranje naše Storitve.

Svojemu brskalniku lahko naročite, da zavrne vse piškotke ali da vam nakaže, ko je piškotek bil poslan. Če pa ne sprejmete piškotkov, potem morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše Storitve.

Primeri Piškotkov, ki jih uporabljamo:

  • Sejni piškotki. Sejne piškotke uporabljamo, da vas ohranjamo prijavljene na našo Storitev.
  • Preferenčni piškotki. Preferenčne piškotke uporabljamo zato, da si zapomnimo vaše preference in različne nastavitve.
  • Varnostni piškotki. Varnostne piškotke uporabljamo iz varnostnih razlogov.
  • Oglaševalski piškotki.Oglaševalski piškotki se uporabljajo zato, da vam služijo pri oglasih, ki bi lahko bili relevantni za vas in vaše interese. Lahko se odločite, da ne boste uporabljali teh piškotkov tako, da obiščete pravila zasebnosti Googlovega oglaševalskega in vsebinskega omrežja na http://www.privacychoice.org/companies ali http://www.aboutads.info/choices. Za več informacij o tej praksi vedenjskega oglaševanje ali za prekinitev te vrste oglaševanja, lahko obiščete www.networkadvertising.org.

Uporaba podatkov

Chess.com, d.o.o. uporablja zbrane podatke za različne namene:

  • Za prilagajanje oglaševanja in vsebine, ki jo vidite
  • Za zagotavljanje in vzdrževanje naše Storitve
  • Da vas obvestimo o spremembah naše Storitve
  • Da vam omogoča sodelovati pri interaktivnih funkcijah naše Storitve, ko se za to odločite
  • Za zagotavljanje podpore za stranke
  • Za zbiranje analiz ali dragocenih informacij, zato da lahko izboljšamo našo Storitev
  • Za spremljanje uporabe naše Storitve
  • Za zaznavanje, preprečevanje in naslavljanje tehničnih vprašanj
  • Da vam zagotavljamo novice, posebne ponudbe in splošne informacije o ostalih produktih, storitvah in dogodkih, ki jih ponujamo, ki so podobni tistim, ki ste jih že kupili ali po njih povpraševali, razen če ste se odločili, da ne želite prejemati takšnih informacij
  • Za izvajanje raziskav in zagotavljanje agregiranega, anonimiziranega poročanja o naši skupnosti splošnih uporabnikov za notranje in zunanje stranke.

Če ste iz Evropskega gospodarskega prostora (EGP), je pravna podlaga Chess.com, d.o.o. za zbiranje in uporabo osebnih informacij, ki so opisane v teh Pravilih zasebnosti, odvisna od Osebnih podatkov, ki jih zbiramo in od specifičnega konteksta v katerem jih zbiramo.

Chess.com, d.o.o. lahko obdeluje Osebne podatke, ker:

  • Z vami moramo skleniti pogodbo
  • Dali ste nam dovoljenje, da tako storimo
  • Za namene obdelave plačila
  • Za upoštevanje zakona

Hramba podatkov

Chess.com, d.o.o. bo hranil vaše osebne podatke samo toliko časa, kolikor je potrebno za namene, ki so določeni v teh Pravilih o zasebnosti. Hranili in uporabljali bomo vaše Osebne podatke v obsegu, ki je potreben za upoštevanje naših zakonskih obveznosti (na primer, če moramo hraniti vaše podatke v skladu z veljavno zakonodajo), reševanje sporov in uveljavljanje naših pravnih dogovorov in politik.

Chess.com, d.o.o. bo tudi obdržal Podatke o uporabi za potrebe notranje analize. Podatki o uporabi se na splošno hranijo za krajše obdobje, razen ko se ti podatki uporabijo za okrepitev varnosti ali izboljšanje funkcionalnosti naše Storitve, ali smo zakonsko dolžni obdržati te podatke za daljša časovna obdobja.

Prenos podatkov

Vaše informacije, vključno z Osebnimi podatki, se lahko prenesejo - in vzdržujejo na - računalnikih, ki so locirani izven vaše države, province, pokrajine ali drugega oblastnega okrožja, kjer se zakonodaja s področja varstva podatkov lahko razlikuje od tiste z vašega okrožja.

Če prebivate izven ZDA in se odločite, da nam posredujete informacije, se zavedajte, da mi prenašamo podatke, vključno z Osebnimi podatki, v ZDA in jih tam obdelujemo.

Vaša privolitev v ta Pravila o zasebnosti, ki sledi predložitvi take informacije, predstavlja vaše strinjanje s takšnim transferjem.

Chess.com, d.o.o. bo izvedel vse korake, ki so razumno potrebni zato, da se zagotovi, da se z vašimi podatki ravna varno in v skladu s temi Pravili o zasebnosti in noben prenos vaših Osebnih podatkov ne bo izveden na organizacijo ali državo, razen če so vzpostavljene ustrezne kontrole, vključno z varnostjo vaših podatkov in ostalih osebnih informacij.

Razkritje podatkov

Poslovna transakcija

Če je Chess.com, d.o.o. vpleten v združitev, pripojitev ali prodajo premoženja, se lahko vaši Osebni podatki prenesejo. Preden se vaši Osebni podatki prenesejo in postanejo predmet drugačnih Pravil o zasebnosti, vas bomo o tem obvestili.

Razkritje za organe pregona

V določenih okoliščinah se od Chess.com, d.o.o. lahko zahteva, da razkrije vaše Osebne podatke, če tako zahteva zakon ali kot odgovor na veljavne zahteve s strani javnih oblasti (npr. sodišče ali vladna agencija).

Pravni pogoji

Chess.com, d.o.o. lahko razkrije vaše Osebne podatke v dobri veri, da je takšno dejanje potrebno zaradi:

  • Upoštevanje pravnih obveznosti
  • Za zaščito ali obrambo pravic ali lastnine Chess.com, d.o.o.
  • Za preprečevanje ali preiskovanje morebitnih nepravilnosti v zvezi s Storitvijo
  • Za varovanje osebne varnosti uporabnikov Storitve ali javnosti
  • Za zaščito pred pravno odgovornostjo

Varnost podatkov

Varnost vaših podatkov nam je pomembna, vendar ne pozabite, da nobena metoda prenosa preko Interneta, ali metoda elektronske shrambe ni 100% varna. Prizadevamo si za uporabo komercialno sprejemljivih sredstev za zaščito vaših Osebnih podatkov, vendar ne moramo garantirati absolutne varnosti.

Signali "Ne sledi"

Ne podpiramo Ne sledi ("DNT"). Ne sledi je nastavitev, ki si jo lahko nastavite v svojem spletnem brskalniku, da obvestite spletne strani, da ne želite, da vam sledijo.

Z obiskom Preferenc ali Nastavitev lahko omogočite ali onemogočite Ne sledi v vašem spletnem brskalniku.

Vaše pravice za varstvo podatkov na podlagi Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR)

Če ste rezident Evropskega gospodarskega prostora (EGP), imate določene pravice do zaščite podatkov. Chess.com, d.o.o. si prizadeva za razumne korake, ki vam omogočajo popraviti, izboljšati, izbrisati ali omejiti uporabo vaših Osebnih podatkov.

Če želite biti obveščeni o tem, katere Osebne podatke hranimo o vas, in če želite biti odstranjeni iz naših sistemov, se obrnite na nas.

Informacije na vašem Chess.com računu lahko urejate kadarkoli. V določenih okoliščinah imate sledeče pravice zaščite podatkov:

  • Pravica do dostopa, posodobitve ali izbrisa informacij, ki jih imamo o vas. Kadarkoli je mogoče, lahko dostopate, posodobite ali zahtevate izbris vaših Osebnih podatkov neposredno znotraj sekcije za nastavitve računa. Če sami tega ne morete izvesti, nas prosimo kontaktirajte, da vam pomagamo.
  • Pravica do popravka. Imate pravico do popravka informacije, če je ta informacija netočna ali nepopolna.
  • Pravica do ugovora. Imate pravico do ugovora zoper našo obdelavo vaših Osebnih podatkov.
  • Pravica do omejitve. Imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov.
  • Pravica do prenosljivosti podatkov. Imate pravico do kopije informacij, ki jih imamo o vas v strukturiranem, strojno berljivem in pogosto uporabljanem formatu.
  • Pravica do umika soglasja. Imate tudi pravico do umika vašega soglasja kadarkoli, kjer se je Chess.com, d.o.o. zanašal na vaše soglasje do obdelave vaših osebnih informacij.

Prosimo upoštevajte, da vas lahko pozovemo, da potrdite svojo identiteto, preden odgovorimo na takšne zahteve.

Imate pravico do pritožbe na organ za varstvo podatkov glede našega zbiranja ali uporabe vaših Osebnih podatkov. Za več informacij, prosimo, kontaktirajte vaš lokalni organ za varstvo podatkov v Evropskem gospodarskem prostoru (EGP).

Ponudniki storitve

Lahko zaposlimo podjetja, ki so tretje osebe in posameznike, da izvajajo našo Storitev ("Ponudniki storitev"), vklučno z Obdelovalci podatkov, da nudijo Storitev v našem imenu, da izvedejo storitve, ki se nanašajo na Storitev ali da nam pomagajo pri analiziranju, kako se uporablja naša Storitev.

Te tretje osebe imajo dostop do vaših Osebnih podatkov le za opravljanje teh nalog v našem imenu in jih ne smejo razkriti ali uporabiti za noben drug namen.

Analitika

Poslužimo se lahko Ponudnike storitev, ki so tretje osebe, za spremljanje ali analiziranje uporabe naše Storitve.

Amplitude

Amplitude je storitev spletne analitike, ki sledi in poroča o prometu spletne strani. Uporablja zbrane podatke za sledenje in spremljanje uporabe naše Storitve.

Oglaševanje

Poslužimo se lahko Ponudnike storitev, ki so tretje osebe, da vam prikažemo oglase, da pomagate podpirati ali vzdrževati našo Storitev.

Googlov AdSense DoubleClick piškotek

Google, kot tretjeosebni prodajalec, uporablja piškotke za nudenje oglasov na naši Storitvi. Googlova uporaba DoubleClick piškotka omogoča njemu in njegovim partnerjem, da nudijo oglase našim uporabnikom glede na njihov obisk naše Storitve ali drugih spletnih strani na Internetu.

Lahko zavrnete uporabo DoubleClick piškotka za interesno oglaševanje, če obiščete Googlovo spletno stran za nastavitev oglasov: http://www.google.com/ads/preferences.

Plačila

Znotraj Storitve lahko ponujamo plačljive produkte in/ali storitve. V tem primeru uporabljamo storitve tretjih oseb za izvedbo plačil (npr. izvajalci plačil).

Ne bomo shranjevali ali zbirali podatke o vaši plačilni kartici. Ta informacija je posredovana neposredno našemu izvajalcu plačil, ki je tretja stranka in čigar uporaba vaših osebnih informacij je podvržena njihovim Pravilom zasebnosti. Ti obdelovalci plačil so podvrženi standardom, ki so postavljeni od PCI-DSS, kot jih upravlja PCI Svet varnostnih standardov, kar je skupno prizadevanje znamk kot so Visa, Mastercard, American Express in Discover. Zahteve PCI-DSS pomagajo zagotavljati varno upravljanje s plačilnimi informacijami.

Izvajalci plačil s katerimi delamo so:

Plačila preko Apple Store aplikacije

Njihova Pravila o zasebnosti so dosegljiva na https://www.apple.com/legal/privacy/en-ww

Google Play In-App plačila

Njihova Pravila o zasebnosti so dosegljiva na https://www.google.com/policies/privacy

Adyen

Njihova Pravila o zasebnosti so dosegljiva na https://docs.adyen.com/legal/terms-conditions

PayPal

Njihova Pravila o zasebnosti so dosegljiva na https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki ne delujejo pri nas. Če kliknete na povezavo tretje osebe, boste usmerjeni na to stran tretje osebe. Močno vam svetujemo, da preverite Pravila o zasebnosti vsake strani, ki jo obiščete.

Nimamo nadzora nad in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravila zasebnosti ali praks katere koli strani tretje osebe ali storitev.

Zasebnost otrok

Chess.com ne cilja osebe, ki so mlajše od 18 let ("Otroki") za uporabo naše Storitve.

Zavestno ne zbiramo nobenih osebno določljivih informacij od nikogar, ki je mlajši od 18 let. Če ste starš ali zakoniti skrbnik in ste seznanjeni s tem, da nam je vaš otrok posredoval Osebne podatke, nas prosimo kontaktirajte. Če ugotovimo, da smo zbirali Osebne podatke od otrok brez preverjanja soglasja staršev, potem izvedemo ukrepe za odstanitev takih informacij z naših strežnikov.

OBVESTILO O ZASEBNOSTI ZA PREBIVALCE KALIFORNIJE

To Obvestilo o zasebnosti za prebivalce Kalifornije dopolnjuje informacijo v naših Pravil o zasebnosti in velja le za vse obiskovalce, uporabnike in ostale, ki prebivajo v državi Kalifornija. To obvestilo smo prisvojili, da ugodimo California Consumer Privacy Act of 2018 (CCPA). Katerikoli izraz, ki je opredeljen v CCPA ima enak pomen, ko se uporabi v tem obvestilu.

Vaše pravice in možnosti

CCPA daje strankam (prebivalcem Kalifornije) posebne pravice glede njihovih osebnih informacij. V skladu z Obvestilom o zasebnosti za prebivalce Kalifornije, osebna informacija vključuje "Osebne podatke", "Podatke o uporabi" in "Piškotke" in navedeni izrazi so opredeljeni v teh Pravilih o zasebnosti. Ta del opisuje vaše CCPA pravice in razloži kako uveljavljati te pravice.

Dostop do specifičnih informacij in pravice do prenosljivosti podatkov

Imate pravico zahtevati, da vam razkrijemo določeno informacijo glede našega zbiranja in uporabe vaših osebnih informacij v zadnjih 12 mesecih, ki ni drugače predmet izjem po CCPA.

Pravice do zahteve za izbris

Imate tudi pravico zahtevati, da izbrišemo katerokoli vašo osebno informacijo, ki smo jo pridobili od vas in jo obdržali, ob upoštevanju določenih izjem.

Pravice do izvajanja dostopa, prenosljivosti podatkov in izbrisa

Za izvajanje dostopa, prenosnosti podatkov, in izbris pravic opisanih zgoraj, nam prosimo predložite verificirano zahtevo potrošnika preko:

Telefon: 1 (800) 318-2827 Ext. 121
Elektronski naslov: support@chess.com
Poštni naslov:
Chess.com, LLC
877 E 1200 S #970397
Orem, UT 94097

Da je vaša zahteva verificirana, mora:

  • Posredujte nam zadostne informacije, ki nam bodo omogočile, da razumno preverimo ali ste oseba, o kateri smo zbirali osebne informacije ali pooblaščen predstavnik.
  • Opišite vašo zahtevo z zadostnimi podrobnostmi, ki nam omogočajo, da jo ustrezno razumemo, ocenimo in se nanjo odzovemo.

Ne moremo odgovoriti na vašo zahtevo ali vam posredovati osebne informacije če ne moremo preveriti identitete ali avtoritete, da izvedemo zahtevo in potrditi, da se osebna informacija nanaša na vas.

Samo vi, ali oseba, ki jo pri Kalifornijskemu zunanjemu ministru pooblastite, da vas zastopa, lahko podate verificirano zahtevo potrošnika, ki je povezana z vašim osebnim podatkom. Lahko podate tudi verificirano zahtevo potrošnika v imenu vašega mladoletnega otroka.

Nediskriminacija

Ne bomo vas diskriminirali pri uveljavljanju katerekoli pravice po CCPA. Razen v primerih, ko dopušča CCPA, vam ne bomo: (i) zavrnili produktov ali storitev; (ii) zaračunavali različne cene ali stopnje za produkte ali storitve, kar velja tudi za podeljevanje popustov ali ostalih koristi, ali izrekanje kazni; (iii) nudili različne stopnje ali kakovosti produktov ali storitev; ali (iv) vam svetovali, da lahko prejmete različno ceno ali stopnjo za produkte ali storitve ali različno stopnjo kakovosti produktov ali storitev.

Prodaja vaše osebne informacije

Ne prodajamo in nismo prodali vaše osebne informacije tretjim osebam v poslovne ali komercialne namene v zadnjih 12 mesecih pred datumom uveljavitve teh Pravil o zasebnosti, kot razumemo izraz "prodati" po CCPA.

Osebne informacije, ki jih zbiramo, uporabljamo in razkrivamo

CCPA opredeljuje kategorije osebnih informacij, ki so zaščitene po CCPA. Naslednji graf prikazuje informacije o osebnih informacijah, ki jih zbiramo glede na posamezno kategorijo in vire zbiranja tovrstnih podatkov. Za dodatne informacije glede osebnih informacij, ki jih zbiramo in smo jih zbirali 12 mesecev pred datumom uveljavitve naših Pravil o zasebnosti, si preberite poglavje "Vrste podatkov, ki se zbirajo" naših Pravil o zasebnosti. Osebne informacije lahko uporabimo za poslovne/komercialne namene, ki so opisani v poglavju "Uporaba podatkov" naših Pravil o zasebnosti. Za informacije glede tega, kako zbiramo vaše osebne informacije, si preberite poglavja "Razkritje podatkov", "Ponudniki storitev", "Analize" in "Oglaševanje" naših Pravil o zasebnosti.

Kategorija z osebnimi podatki Osebne podatke zbiramo v tej Kategoriji Viri osebnih podatkov
  1. Identifikatorji
  • Pravo ime ali vzdevek
  • Naslov(i) Internetnega protokola
  • E-poštni naslov
  • Ime računa (uporabniško ime), ali drug podoben identifikator
  • Mobilna kratka obvestila
  • Specifični identifikatorji tretjih oseb, ki se nanašajo na šahovske storitve (npr. USCF ali FIDE ID številka) se lahko zbirajo za določene račune
  • Informacije, ki nam jih nudite
  • Informacije, ki jih samodejno zbiramo od vas
  • Ponudnik storitev, ki je tretja oseba
  1. Kategorije osebnih informacij, ki so navedene v California Customer Records statute (Cal. Civ. Code § 1798.80(e))
  • ne velja
  • ne velja
  1. Zaščitene lastnosti klasifikacije po kalifornijskem ali zveznem pravu
  • ne velja
  • ne velja
  1. Komercialne informacije
  • ne velja
  • ne velja
  1. Biometrična informacija
  • ne velja
  • ne velja
  1. Internet ali druga podobna omrežna aktivnost
  • Zgodovina iskanja le na chess.com
  • Informacije, ki jih samodejno zbiramo od vas
  • Ponudnik storitev, ki je tretja oseba
  1. Podatki o geolokaciji
  • ne velja
  • ne velja
  1. Senzorični podatki
  • ne velja
  • ne velja
  1. Profesionalna informacija ali informacija, ki je povezana z zaposlitvijo
  • ne velja
  • ne velja
  1. Nejavna izobraževalna informacija (po Family Educational Rights and Privacy Act (20 U.S.C. Poglavje 1232g, 34 C.F.R. Del 99))
  • ne velja
  • ne velja
  1. Domneve, ki izhajajo iz ostalih osebnih informacij
  • ne velja
  • ne velja

KONTAKTNE INFORMACIJE

Če imate vprašanje ali komentar glede tega obvestila ali načinov, na katere Chess.com, d.o.o. zbira in uporablja informacije kot je opisano v Pravilih zasebnosti ali želite koristiti svoje pravice v skladu s Kalifornijskim pravom, nas prosimo kontaktirajte na:

Telefon: 1 (800) 318-2827 Ext. 121
Elektronski naslov: support@chess.com
Poštni naslov:
Chess.com, LLC
877 E 1200 S #970397
Orem, UT 94097

OBVESTILO O SPREMBAH PRI TEH PRAVILIH ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico, da spremenimo naša Pravila o zasebnosti po lastni presoji in kadarkoli. Ko naredimo spremembe pri naših Pravilih o zasebnosti, vas bomo (i) obvestili preko elektronske pošte in/ali vidnega obvestila v naših Storitvah in (ii) objavili posodobljena Pravila o zasebnosti na naši spletni strani in posodobili datum uveljavitve Pravil o zasebnosti. Svetujemo vam, da periodično preverjate ta Pravila o zasebnosti glede sprememb.

Vaša kontinuirana uporaba naše spletne strani po objavi sprememb pomeni vaše sprejemanje tovrstnih sprememb.