Belizë Belizë
Benin Benin
Burkina-Faso Burkina-Faso
Burundi Burundi
Ishujt Kajman Ishujt Kajman
Republika e Afrikës Qendrore Republika e Afrikës Qendrore
Komore Komore
Kurasao Kurasao
Granadë Granadë
Xhersej Xhersej
Liberi Liberi
Mali Mali
Kaledoni e Re Kaledoni e Re
Niue Niue
Palau Palau
Guineja e Re-Papua Guineja e Re-Papua
Shën-Vincent dhe Grenadine Shën-Vincent dhe Grenadine
Sint-Marten Sint-Marten
Gjeorgjia e Jugut Gjeorgjia e Jugut
Sudani i Jugut Sudani i Jugut
Togo Togo
Trinidad e Tobago Trinidad e Tobago
Ishujt Turks dhe Kaikos Ishujt Turks dhe Kaikos