x
Shah - Luaj & Mëso

Chess.com

FALAS - në Google Play

FALAS - në Win Phone Store

Shiko

therev1957

Donald Holmes

Ensenada, Meksikë
Më e larta
1737
21 sht 2018
Më e ulta
1279
5 shk 2016
  • Kurse të kompletuara
  • Mësimet e tentuara
  • % I përfunduar
84,1%
Pikët totale

Temat

Kategoria Pikë Mësimët
Fundlojra 100%
Fundlojërat e avancuara me mbret dhe ushtar 100% 1
Oficeri kundër kalit 100% 1
Taktika fundloje 100% 1
Fundlojërat me figurat e vogla 100% 1
Matet teknikë (O+K, MvT, O+O) 100% 1
Taktikat 100%
Pirunët 100% 3
Heqja e mbrojtësit 100% 1
Llogaritje 100% 1
Sulmet e dyfishta 100% 2
Kombinimet e avancuara 100% 4
Matet e fillestare 100% 3
Kombinimet fillestare 100% 2
Sulmet me zbulim 100% 1
Sulme 92%
Duke sulmuar me 0-0 92% 1
Skemat e matit 92% 1
Gjuetia e mbretit 92% 1
Mbrojtja 92% 3
Mbret i pambrojtur 92% 2
Kundërsulm 92% 2
Hapjet 91%
1.e4 91% 1
Teoria e hapjes 91% 1
Parimet e hapjes 91% 1
Kurthet e hapjes 91% 1
Strategji 74%
Bllokada 74% 2
Linjat e hapjes 74% 3
Strukturat e ushtarëve 74% 6
Ushtarët e mbivendosur 74% 1
Ushtarët e dobët 74% 1
Kompleksi i ngjyrës 74% 1
Thjeshtësim 74% 1
Oficerët e mirë dhe të këqinj 74% 1
Përdorimi i mbretëreshës 74% 1
Marrje hapësire 74% 2
Pararoja 74% 1
Ushtarë të izoluar 74% 1
Katrorët pararojë 74% 1
Rradhët gjysmë të hapura 74% 2
Lojë e mbyllur 74% 1
Përdorimi i oficerëve 74% 3
Torrat në rreshtin e shtatë 74% 1
Vlerësimi i pozicioneve 74% 4
Ushtarët kalues 74% 3
Ushtarët e avancuar 74% 3
Katrorët e dobët dhe të fortë 74% 1
Rradhët e hapura 74% 3
Përdorimi i kuajve 74% 3
Përdorimi i torrave 74% 2
Planifikimi 74% 6
Zinxhirët/Pykat e ushtarëve 74% 1
Lëvizshmëria e ushtarëve 74% 1

Në linjë tani