VIP-cup nr. 6

Winners:

#1 oysteijo (1588)

#2 lirkerud (1396)

#3 tanaasen (1594)

TD: kapteinhavard Started on December 9, 2013 at 2:30 AM
Players: 9   Time Control: 3 days/move
Max Group Size: 9   Rating Range: Open
# Advance: 1   Tie Breaks: Yes
Points Available: 203   Games Rated: Yes

This is a "No Vacation" tournament!

TOURNAMENT FINISHED!
Tournament Stats
Starting Players: 9 Completed Games: 72 (tournament is 100% complete)
Players Withdrawn: 0 (0%) # Timeouts: 0 (0%)
Remaining Players: 1 (11%) Remaining Games: 0
Average Rating: 1503 Biggest Upset: 1073 defeats 1433

Da er det endelig klart for VIP-cup nr. 6. Forrige turnering ble den klart morsomste vi har hatt, der alle slo alle. Ingen enkle partier for noen, fullt fokus kreves i hvert parti for å sanke poeng. Moro! Partiet ble forøvrig oppskriftsmessig vunnet av meg. Godt også endelig å se Torandreas oppe blant topp2, der han hører hjemme. Som forventet taklet ikke Øystein presset som tittelforsvarer, og havnet på en noe skuffende 3. plass. Frode gjorde en god debut med flere sterke resultater, men den kanskje største positive overraskelsen var vår tidligere hakkekylling, Jaffe, som denne gang presterte å slå 6 av 7 motstandere. Blir spennende å se om han klarer å følge opp.

Til denne turneringen ønskes Eirik velkommen tilbake, etter å ha stått over de siste turneringene. Ekstra velkommen også til debutant, Agnarmann. Vi forventer store ting av denne nykommeren.

Lykke til alle mann - måtte den beste vinne!


Comments


  • 3 years ago

    kapteinhavard

    Ser ut til at du klarer deg greit, til tross for mange samtidige partier. Selv har jeg frem til nå opplevd motstanden i vip-cup som så svak at jeg denne gang har latt johanna ta seg av partiene frem til nå. Blitt noen tap, så herfra overtar jeg styringa.

  • 3 years ago

    oysteijo

    Argh, Håvard! Det er jo ingen lette kamper i VIP-cup! Før kunne man alltid spille et par spill med venstrehånda, men nå må man konse på hvert trekk. Jeg burde vært ferdig med mange kamper allerede, men nå har andre runde av en turnering fra i sommer starta og jeg må spille 20 spill samtidig. Dette har jeg ikke tid til og det er din skyld som fikk meg med i denne turneringa Håvard. Tror du må passe tvillingene mine en ukes tid så jeg får spilt litt sjakk.

Back to Top