Fora

WEEKENDEN: Lørdag kl 20:00 i LCWL U1600 og søndag kl 21:00 i LCWL.

Sortér:
FidibusRunner

Først og fremmest, tak til alle for det store fremmøde vi har haft efterhånden i mange kampe, senest mod England, Italien, Canada og Chile thumbup.png

Link til artikel om sidste runde i LCWL hvor der skrives om Team Denmark

.Nu nærmer vi os afslutningen på denne sæson i alle de live-turneringer vi deltager i. I LCWL mangler vi kampen mod Hviderusland på søndag og derefter den sidste kamp mod Italien. I LCEL mangler vi sidste runde mod Galicien om en uge, og i LCWL U1600 mangler vi Pakistan på lørdag og derefter Australien i sidste runde.

.Alle de fem resterende er kampe vi kan vinde, hvis vi har et stort fremmøde, så det ville være fedt hvis I kan deltage i disse sidste kampe, hvor de to første er i denne weekend.

.LCWL U1600 2. division Stillingen

LØRDAG KL 20:00 mod Pakistan for spillere med blitz rating under 1600

Link til kampen https://www.chess.com/live#tm=10007

Pakistan ligger på første pladsen og vi ligger på anden pladsen. Sagen er meget simpel, vinder vi kampen mod Pakistan og vinder vi også den sidste kamp mod Australien 14 dage senere, så vinder vi LCWL U1600 2. division, hvilket vil være første gang at Team Denmark vinder en live division. Skal vi ikke lige nappe den :-) trophies.pngtournaments.png

.LCWL 4. division oprykningsspil Stillingen

SØNDAG KL 21:00 mod Hviderusland for alle spillere

Link til kampen https://www.chess.com/live#tm=9692

Vi ligger på 4. pladsen og vores bedste mulighed er at slutte på 2. pladsen. Vinder vi vores sidste to kampe, i første omgang over Hviderusland på søndag, og derefter over Italien 14 dage senere, så kommer vi på 2. pladsen. Det vil være en kæmpe fremgang i forhold til sidste sæson. Så skal vi ikke også afslutte LCWL sæsonen på bedste vis. Jeg regner med at vi med en 2. plads kan rykke op i 3. division.

.Hvis du ikke allerede har gjort det kan du tilmelde dig vores facebook side og vores livespiller distributionsliste på chess.com. Det vil gøre kommunikationen omkring kampene lettere, hvilket er vigtigt for fortsat at øge vores fremmøde..

Hvis du ikke allerede er medlem af Team Denmark på chess.com, kan du tilmelde dig her:

https://www.chess.com/club/team-denmark

Partierne starter automatisk og præcist på det annoncerede starttidspunkt, så det er vigtigt at du er online efter du har tilmeldt dig. Du spiller to partier i hver holdkamp, og det andet parti starter straks efter færdiggørelsen af det første parti.