KF Tirana
Chess Club KF Tirana. Here we play for Champions League Division 1, competition what is indeed tough. That’s why we are seeking tough players to join. We need your pleasant master chess touch. Please join ... Thank you and you are welcome in joining us. Have a pleasant time and enjoyable chess combats by us! Mbështetni Klubin e Futbollit, KF Tirana në "Ligën e Kampionëve"? Lozni shah në chess.com? Atëhere ju jeni shumë afër antarsimit në Klubin tonë të Shahut. Klikoni mbi butonin në të majtë "Join Group" dhe menjëherë do të ndjeni forcën tërheqëse të Klubit tonë "KF Tirana". Ju faleminderit që bashkangjiteni edhe ju në garimet e shahut me ne!
व्यवस्थापक गण
मैचें
  • प्रगति में:
  • कुल अंक:
  • जीते गए मैच:
  • औसत रेटिंग:
  • आज का रैंक:
वोट शतरंज
  • प्रगति में:
  • कुल अंक:
  • जीते गए मैच:
  • आज का रैंक: