Bëhuni premium. Përmirësohesh.

Zgjidhni një plan që të filloni provën. Nuk do tarifoheni për 7 ditë. Anullojeni kur të doni.
Flori
 • 25 enigma për ditë
 • 5 Enigma të shpejta në ditë
 • Mësime interaktive (Fillestar)‎
 • Raportim loje & analizë
Platin
 • Enigma pa fund
 • Enigma të shpejta pa limit
 • Leksione Interaktive (+ Mesatar)‎
 • Raportim loje & analizë
Diamant
 • Enigma pa fund
 • Enigma të shpejta pa limit
 • Mësime të pakufizuara
 • Raportim loje & analizë
 • Riprovo gabimet (Analiza)‎
 • Librari e pa limituar videosh
Të gjitha planet premium përfshijnë: Eksplorues hapjesh, ChessTV, Stërvitje, Menaxhim klubi dhe Mbrojtje ndaj humbjes me kohë të lojërave ditore

Mpreh aftësitë e tua me taktika pa fund

 • {0} 56765 probleme unike nga lojëra të vërteta |{1} 1 problem unik nga lojëra të vërteta |]1,Inf] 56 765 probleme unike nga lojëra të vërteta
 • Trajnohuni me tematika taktike (kapëset, pirunët, etj)‎
 • Krahasoni vlerësimet e taktikave me shokët
GM Hikaru Nakamura, Iu bashkua 2014
“Qëndroj i mprehtë nga përdorimi i taktikave në Chess.com.”
GM Hikaru Nakamura,
Iu bashkua 2014

Merr mësime pa fund nga mjeshtrat

 • Mijëra mësime nga trajnerët më të mirë
 • Merrni reagime për çdo lëvizje
 • Ndiqni planin e rekomanduar të studimit
GM Kayden Troff, Iu bashkua 2009
“Mësimet, trajnuesi i taktikave, dhe videot me të vërtetë më kanë ndihmuar që të përmirësoj lojën time.”
GM Kayden Troff,
Iu bashkua 2009

Shikoni dhe mësoni me video nga mjeshtrat

 • 500+ video që mbulojnë gjithë tematikat e shahut
 • Autorët më të mirë si GM William dhe GM Dzindzi
 • Përfitoni njohuri si mendojnë lojtarët më të mirë
Mike, Iu bashkua 2012
“Videot janë të preferuarat e mia. Të parit e tyre janë po aq ndërtuese sa çdo mësim live privat.”
Mike, Iu bashkua 2012

Luani turne pa fund live dhe ditor

 • Turnetë fillojnë çdo pak minuta
 • Fitoni trofe dhe ngjituni në renditje
 • Luani në desktop, tablet dhe celular
Rick, Iu bashkua 2012
“Megjithëse ka shumë gjëra në Chess.com, gjëja që më pëlqen më tepër janë turnetë.”
Rick, Iu bashkua 2012

Merrni treguesa për lojërat tuaja me analizë kompjuterike

 • Analizë me një klik kur përfundoni lojën
 • Mësoni nga gabimet tuaja
 • Shikoni sa mirë luajti kundërshtari juaj
N. Bajaj, Iu bashkua 2014
“Me ndihmën e videove mësimore, taktikave, dhe analizës së lojërave, kam mësuar aq shumë saqë më duket se kam luajtur shah prej vitesh.”
N. Bajaj, Iu bashkua 2014

Përmirësoni lojën tuaj tani! Përmirësoni llogarinë tuaj për akses të plotë

Diamant
Platin
Flori
I thjeshtë
TaktikatPa fundPa fund25 / ditë5 / ditë
Enigma të shpejtaPa fundPa fund5 / ditë1 / ditë
LeksionePa fund Kurset 1-11 Kurset 1-6 Kurset 1-2
VideoPa fund
Raportim loje & analizëPa fundPa fundPa fund1 / ditë
Riprovo gabimetPa fund1 / ditë1 / ditë1 / ditë
Eksplorues hapjeshPa fundPa fundPa fund
TaktikatPa fundPa fundPa fund
Mbrojtje nga humbja me kohë90 ditë90 ditë60 ditë

Pyetje të zakonshme

A do të përmirësohem me të vërtetë në shah?

Ne jua bëjmë sa më të lehtë të permiresoni lojën tuaj shpejtë. Me taktikat, mësimet, videot, dhe të tjera, ju keni të gjitha mjetet që mjeshtrat e shahut mbështeten. Nëse jeni fillestar apo ekspert, antarësia juaj do t'ju ndihmojë ta çoni nivelin tuaj një hap më lartë.

Ç'ndodh nëse ndryshoj mendjen?

Pa problem. Ju mund të merrni një dëmshpërblim të plotë, pa ju bërë asnjë pyetje, për 30 ditë. Dhe gjithmonë mund të ndryshoni planin apo anulloni atë, tek cilësimet e antarësisë. Kështu që, provo një plan sot!

Si mund të jap një anëtarësi dhuratë?

Kliko këtu Kjo është një ide e shkëlqyer për dhuratë!

A do të munded app-i im iOS apo Android të përmirësohet gjithashtu?

Shijoni një eksperiencë të unifikuar me antarësinë tuaj në të gjitha pajisjet.

Më shumë pyetje?

Na kontakto