Chess.com

Luani shah online në sitin #1 të shahut

  • Play with over 20 million members
  • Përmirësohuni me mjete të fuqishme trajnimi
  • Mësoni prej mjeshtrave më të mirë botëror
Luaj tani
Mëso të luash shah

Mëso të luash shah

Nga rregullat e thjeshta në strategjitë e avancuara, përmirësoni shahun tuaj me mësime online.

Shihni mësime në video

Shihni mësime në video

Luani shah online në çdo shfletues! Luani 1 minutë plumb deri në lojëra 2 orëshe me 20,000+ lojtarë online.

Mësimet, trajneri i taktikave dhe videot me të vërtetë më kanë ndihmuar të përmirësoj lojën time. - GM Kayden Troff, USA

Mësimet, trajneri i taktikave dhe videot me të vërtetë më kanë ndihmuar të përmirësoj lojën time. - GM Kayden Troff, USA

Luani shah me shokët

Luani shah me shokët

Shikoni cilët nga shokët tuaj është lojtari më i mirë! Sfidoni lehtësisht këdo për një shah.

Zgjidh problema

Zgjidh problema

Sfidoni veten me ushtrime që ju përmirësojnë aftësinë për të gjetur lëvizjet fituese.

Chess.com është një vend i përkryer për të luajtur. Është tmerrësisht miqësor dhe lejon lojtarë të të gjitha kategorive të shijojnë lojën e mrekullueshme të shahut! - Jose, Brazil

Chess.com është një vend i përkryer për të luajtur. Është tmerrësisht miqësor dhe lejon lojtarë të të gjitha kategorive të shijojnë lojën e mrekullueshme të shahut! - Jose, Brazil

Chess.com është një vend i shkëlqyer për lojtarët e shahut! Ne mund të luajmë turne online dhe të përballemi me këdo, nga Mjeshtrat e Shahut deri te fillestarët. - Paco, Hawaii

Chess.com është një vend i shkëlqyer për lojtarët e shahut! Ne mund të luajmë turne online dhe të përballemi me këdo, nga Mjeshtrat e Shahut deri te fillestarët. - Paco, Hawaii

Lajme, artikuj dhe forume

Lajme, artikuj dhe forume

Lexoni më të mirën e shahut dhe përditësohuni me lajme nga autorët dhe reporterët më të mirë të shahut.

Chess.com është pa dyshim siti më i mirë që kam parë për të mësuar shah. Mjetet mësimore në sit janë me shumë vlerë! - Steinar, Norvegji

Chess.com është pa dyshim siti më i mirë që kam parë për të mësuar shah. Mjetet mësimore në sit janë me shumë vlerë! - Steinar, Norvegji

Lojtarët më me tituj (142 Online)

Blic
#1 Hikaru
GM
Hikaru (3060)
#3 AnishGiri
GM
AnishGiri (2924)
#4 mukhin1
GM
mukhin1 (2918)
#5 Shant_Sargsyan
IM
Shant_Sargsyan (2901)
Plumb
#2 Zhigalko_Sergei
GM
Zhigalko_Sergei (3018)
#3 Shant_Sargsyan
IM
Shant_Sargsyan (2980)
#4 wonderfultime
IM
wonderfultime (2973)
#5 penguingm1
GM
penguingm1 (2967)
Shah ditor
#1 evgenysharapov
GM
evgenysharapov (2597)
#2 David_Klein
GM
David_Klein (2597)
#3 Roofless
NM
Roofless (2587)
#4 pminear
NM
pminear (2495)
#5 Enzy63
FM
Enzy63 (2456)