Zgjidh një plan pasi të kenë kaluar 7 ditët e provës falas

Prices will be increasing beginning on September 1st. The new prices can be seen here. Upgrade below to lock in your lower price today!
Flori
 • E pakufizuar Rishikimi i lojës
 • 25 enigma për ditë
 • 5 Enigma të shpejta në ditë
 • 3 Mësime në javë
 • Zhblloko të gjithë Botet
 • Pa reklama
Platin
 • E pakufizuar Rishikimi i lojës
 • Enigma Pa fund
 • Enigmat e shpejta Pa fund
 • 5 Mësime në javë
 • Zhblloko të gjithë Botet
 • Pa reklama
Diamant
 • E pakufizuar Rishikimi i lojës
  + Shpjegimet
 • NjohuriPafund
 • Enigma Pa fund
 • Enigmat e shpejta Pa fund
 • Mësime Pa fund
 • Bibliotekë videosh Pa fund
 • Zhblloko të gjithë Botet
 • Pa reklama
Të Gjitha Planet Premium Përfshijnë: Fundlojërat, Video enigmash ditore, Eksplorues hapjesh, Modifiko Stilin, Taktikat, Menaxhim Klubi, dhe mbaron koha e mbrojtjes për lojërat ditore.