Bëhuni premium. Përmirësohesh.

Zgjidhni një plan që të filloni provën. Nuk do tarifoheni për 7 ditë. Anullojeni kur të doni.
Flori
 • 25 Taktika përditë
 • Turne pa fund
 • 5 Mësime përditë
Platin
 • Taktika të pafundme
 • Turne pa fund
 • 10 Mësime përditë
 • Analizë e thellë kompjuterike
Diamant
 • Taktika të pafundme
 • Mësime të pakufizuara
 • Analizë e plotë loje
 • Turne pa fund
 • Video Mësime
Të gjitha abonimet premium përfshijnë: Asnjë reklamë, Eksplorues hapjesh, ChessTV, Stërvitje, Menaxhim klubi dhe Mbrojtje nga humbja me kohë për lojërat ditore

Mpreh aftësitë e tua me taktika pa fund

 • 56,765 problema unike nga lojëra reale
 • Trajnohuni me tematika taktike (kapëset, pirunët, etj)
 • Krahasoni vlerësimet e taktikave me shokët
GM Hikaru Nakamura, Iu bashkua 2014
“Qëndroj i mprehtë nga përdorimi i taktikave në Chess.com.”
GM Hikaru Nakamura,
Iu bashkua 2014

Merr mësime pa fund nga mjeshtrat

 • Mijëra mësime nga trajnerët më të mirë
 • Merrni reagime për çdo lëvizje
 • Ndiqni planin e rekomanduar të studimit
GM Kayden Troff, Iu bashkua 2009
“Mësimet, trajnuesi i taktikave, dhe videot me të vërtetë më kanë ndihmuar që të përmirësoj lojën time.”
GM Kayden Troff,
Iu bashkua 2009

Shikoni dhe mësoni me video nga mjeshtrat

 • 500+ video që mbulojnë gjithë tematikat e shahut
 • Autorët më të mirë si GM William dhe GM Dzindzi
 • Përfitoni njohuri si mendojnë lojtarët më të mirë
Mike, Iu bashkua 2012
“Videot janë të preferuarat e mia. Të parit e tyre janë po aq ndërtuese sa çdo mësim live privat.”
Mike, Iu bashkua 2012

Luani turne pa fund live dhe ditor

 • Turnetë fillojnë çdo pak minuta
 • Fitoni trofe dhe ngjituni në renditje
 • Luani në desktop, tablet dhe celular
Rick, Iu bashkua 2012
“Megjithëse ka shumë gjëra në Chess.com, gjëja që më pëlqen më tepër janë turnetë.”
Rick, Iu bashkua 2012

Merrni treguesa për lojërat tuaja me analizë kompjuterike

 • Analizë me një klik kur përfundoni lojën
 • Mësoni nga gabimet tuaja
 • Shikoni sa mirë luajti kundërshtari juaj
N. Bajaj, Iu bashkua 2014
“Me ndihmën e videove mësimore, taktikave, dhe analizës së lojërave, kam mësuar aq shumë saqë më duket se kam luajtur shah prej vitesh.”
N. Bajaj, Iu bashkua 2014

Përmirësoni lojën tuaj tani! Përmirësoni llogarinë tuaj për akses të plotë

Diamant
Platin
Flori
I thjeshtë
TaktikatPa fundPa fund25 / ditë5 / ditë
LeksionePa fund10 / ditë5 / ditë1 / ditë
VideoPa fund
Analiza e kompjuteritMaksimumiThellëThellëE limituar
Eksplorues hapjeshPa fundPa fundPa fund
TaktikatPa fundPa fundPa fund
ReklamaJoJoJoPo
Mbrojtje nga humbja me kohë90 ditë90 ditë60 ditë

Pyetje të zakonshme

A do të përmirësohem me të vërtetë në shah?

Ne jua bëjmë sa më të lehtë të permiresoni lojën tuaj shpejtë. Me taktikat, mësimet, videot, dhe të tjera, ju keni të gjitha mjetet që mjeshtrat e shahut mbështeten. Nëse jeni fillestar apo ekspert, antarësia juaj do t'ju ndihmojë ta çoni nivelin tuaj një hap më lartë.

Ç'ndodh nëse ndryshoj mendjen?

Pa problem. Ju mund të merrni një dëmshpërblim të plotë, pa ju bërë asnjë pyetje, për 30 ditë. Dhe ju mundet kurdoherë të ndryshoni planet apo anulloni ato në cilësimet e antarësisë tuaj. Kështu që, provo një plan sot!

Si mund të jap një anëtarësi dhuratë?

Klikoni këtu. Kjo është një ide e shkëlqyer për dhuratë!

A do të munded app-i im iOS apo Android të përmirësohet gjithashtu?

Shijoni një eksperiencë të unifikuar me antarësinë tuaj në të gjitha pajisjet.

Më shumë pyetje?

Na kontakto