Upgrade to Chess.com Premium!

Mbretnesha's Content

TitleViewsCommentsDateActions
World Championship Carlsen-Anand: 726 11 11/9/13 View
Fitore e pa besueshme 583 3 10/22/13 View
Votimi në shah. 672 5 8/14/13 View
Grupi në Facebook 738 2 7/28/13 View
Ndihma ndaj debutantëve 541 2 7/20/13 View
Shahist me prioritet 614 2 7/16/13 View
Spekullimet në renditje. 439 1 6/9/13 View
Shahu 960 1005 4 5/24/13 View
Tre gabimet në shah 659 0 5/19/13 View
Shahisti dhe komuniteti. 497 2 5/17/13 View