Announcements

Groep Fryslân

droeka
| 3

Hoi Allemaal

Volgens mij gaat het wel mooi allemaal met onze nieuwe friese groep.Bij de meeste teammatches staan we op winnen, alleen tegen internet tim Bask Beograd is het erg moeilijk, gisteren zijn we daar van de 0 af gekomen door remise van Tony maar zo'n club is dan natuurlijk een zwaare uitdaging.

Ik heb ons opgegeven voor het provinciaale toernooi en dat begint waarschijnlijk 2e helft van juni.

Er zijn een aantal nieuwe matches waar je voor in kan laten schrijven.

Tegen Singapore voor de hogere ratings(er hebben zich al 4 van Singapore opgegeven, Nog een paar van ons en we kunnen los).

De andere matches zijn onder de 1600 rating waar de spelers met een rating  in de 1400 of 1500 aan mee kunnen doen, maar ook degene met een rating van 1200 , mischien win je en anders leer je!

Graag wil ik nog een match organiseren waar we met 10 friezen in spelen maar dat is een beetje trikey. Je krijgt soms zoiets als tegen British Columbia , ons team is klaar en hun team eigenlijk ook maar wij hebben op alle borden een hogere rating, waardoor ze waarschijnlijk niet starten (Die match laten we rustig nogeven staan en mischiendat de Canadezen de match later nog accepteren).

De beide votechesspartijen zitten nog in de openingsfase maar dat komt ook goed. Alle groepsleden kunnen hier aad deelnemen, wel eerst een commentaar geven en na alle comentaar de laatste dag de zet stemmen.

Voor nieuwelingen in de groep, je kan naar de matches navigeren via de groepssite en dan staat aan de rechter kant groepsmenu , teammatch of votechess aanklikken en je gaat er naartoe.

Groetenis Durk

More News

Votechess

Votechess

Die mooie zommer

Die mooie zommer