837

Sort:

Andrei_ciuca  
(1756)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

drrond  
(1669)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

marceldascalescu  
(1616)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

adihorcea  
(1590)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

bahrboo  
(1536)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

bilboss  
(1529)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

lvali40  
(1466)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

rgchess0000  
(1444)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

grigore  
(1440)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

MarinicaPirlog  
(1340)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

SorinGS  
(1208)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

B0GD4N90  
(Unrated)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

donanto0  
(Unrated)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

Raul93  
(1184)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

DecentJohn  
(829)
0 W / 0 L / 0 D
0
0

12th Romanian Tournament - only for members of Team Romania <1700 Players

Tournaments Daily Tournaments
Daily Tournament Leaderboard
Create Daily Tournament
Upcoming Swiss Tournaments
Upcoming Arena Tournaments
Completed Live Tournaments
Live Club Tournaments
FAQ
TD Tools

Invite Players
Announcement
Manage Players
Edit Settings

grigore  

Gnu, oficial, solicit sa încetezi. Te iei de tot ce mișcă ca păreri ale altora fata de cele care nu te reprezintă, sau cel puțin nu reprezintă obiectivele echipei. Rog pe doamna Chisu să șteargă toate postările până la postarea meciului cu Cehia.
Andrei_MG  
2 min ago
@gnu01 Vorbesc in calitate de membru care primeste notificari. Nu am de gand sa intru in discutii inutile si interminabile cu dvs. A fost doar o sugestie, daca vreti sa tineti cont de ea, bine...
grigore  

5 min ago
chiar de către subsemnatul că am probleme de sănătate. Colegii, foarte generoși, mă țin informați cu lucruri esențiale de administrare și ținem un contact adecvat pentru decizii. Așa că stau aproape, dar mai protejat la stres. In concluzie, să ne ocupam cu toții de treburile care sa ducă echipa in sus. Avem oamenii necesari și talentați, deci avem o echipa puternica. La treabă. Unitate și victorii!
gnu01  
6 min ago
@Andrei_MG in ce calitate vorbiti? Am inteles ca ati fost admin in RCF. Vad ca turneul lor de Daily este facut de dvs. Va vad in Chess Romania alaturi de Romana. Ce mai avem de aflat? Sunteti cumva o noua achizitie? Sunteti in ATR si nu sunteti?
grigore  

14 min ago
Domnilor, sunteți un tandem deosebit față de ce se întâmplă curent și frumos in TR. Păcat, pentru că totuși sunteți membrii valoroși pentru echipa și ne dorim să faceți parte din familie. Totuși, va rog să acceptați că echipa are aceleași obiective cu semnificație constanta și permanenta. Ar fi valoros și eficient sa aveți în vedere acest lucru. Dorin este un comunicator atent, politicos și mereu argumentat. Chiar daca nu va face plăcere și insistați nepotrivit. Despre mine, ați fost informați
DorinN69  
16 min ago
Asa este, imi cer scuze @Andrei_MG. Este greseala mea si nu o voi mai repeta. Nu ma voi mai lasa provocat.
Andrei_MG  
18 min ago
Cu tot respectul, discutiile astea interminabile si fara scop nu au alt efect decat de a face jucatorii sa dezactiveze notificarile....
gnu01  
19 min ago
Pe langa trimisul notelor pe forum, iata si chestia cu purtator de cuvant. Ce sa mai spunem?
gnu01  
20 min ago
Dar ei in ATR stiu de chestia asta cu purtator de cuvant? Scuzati-ma dar este o jignire incredibila. Adica ei ATR isti nu vorbesc cu gloata? Ce suntem noi?
gnu01  
22 min ago
Nu ai spus niciodata ca esti purtator de cuvant. Dar ti-am spus si atunci ca nu inteleg cum vine asta. Esti in ATR dar nu esti admin.
pusichet  
29 min ago
Haikusan apare , dumneavoastra nu . Deci in locul cui sunteti din cele 8 poze de useri admini .Eu banuiesc grigore .
pusichet  
32 min ago
Informatia este ascunsa , aici aveti o problema de imagine, oricine se uita la adminii declarati nu va gaseste userul acolo.Asa ca problema nu este la gnu01.
DorinN69  
43 min ago
@gnu01, te-am informat personal prin mesaj, cu 18 zile in urma, ca am devenit membru ATR. Deci ai informatia de 18 zile, de cand ti s-a oferit si tie personal o pozitie de admin TR. Sa vi acum sa spui ca "Incredibil ce iese zi de zi la iveala" este...
pusichet  
50 min ago
In locul lui grigore ? Ca el nu mai apare in clubul ATR .
gnu01  
52 min ago
Pai tocmai. Este SA in Team Moldova. Si vine sa faca ordine in TR? Aici am ajuns? Incredibil ce iese zi de zi la iveala.
DorinN69  
53 min ago
Sunt membru echipei ATR
Ouol  
54 min ago
Dar nu îl văd pe @DorinN69 în lista de admini a clubului
DorinN69  
57 min ago
Colegule @gnu01, as vrea sa iti atrag atentia ca depasesti deja cu mult buna cuviinta si te rog sa iti reconsideri pozitia. Sunt membrul ATR care se ocupa acum de comunicatia pe notele si forumurile TR. Poti numi aceasta functie cum doresti. Insa te-as ruga sa eviti de acum incolo acuzele nejustificate si peiorativele. Multumesc.
DorinN69  
1 hr ago
In anii in care TR a castigat competitiile WL si EL eram organizati astfel: existau admini dedicati EL si/sau WL, admini dedicati relatiei cu TD ai WL&EL, admini dedicati administrarii notelor si topicelor TR, etc... Asta este unul din motivele pentru care TR a avut performante, au fost mai multi admini cu sarcini bine definite.
gnu01  
1 hr ago
Nu va este rusine? Auziti? As dori si eu o audienta la domn secretar general al ATR. Trebuie sa ma incriu online?
gnu01  
1 hr ago
Asta e tare! Avem un purtator de cuvant!
DorinN69  
1 hr ago
Am inteles pusichet. Stiu ca cei din RCF deja au avut contacte cu organizatorii LCWL si eu personal am crezut ca stiu despre calendarul competitional. O sa intreb in ATR si revin.
gnu01  
1 hr ago
Nici eu nu stiu programul. Eu am vazut luni pe RCF meciurile si miercuri pe TR acelasi adversar. Ce pot sa cred? Dar am scris intr-o nota, ca obiectiv vorbind, capitanul Slovaciei pare bramburit. @DorinN69 din nou iei numai ce iti convine.
DorinN69  
1 hr ago
Cat despre "punctul de vedere oficial", atat timp cat sunt online si nu pomenesc undeva ca vorbesc in nume personal, activez ca un purtator de cuvant al ATR. Am insusit observatia unui anumit coleg cum ca prea multi din ATR reactioneaza la acelasi lucru, asa ca incercam pe cat posibil sa vorbim pe mai putine voci. Incercam in continuare sa imbunatatim atunci cand exista astfel de observatii pertinente si argumentate.
pusichet  
1 hr ago
Totusi nu cred ca cei din RCF stiu programul din LCWL. Sambata trecuta au fost simultan LCWL si Liga Natiunilor , unde Romania a castigat pe doua fronturi. Daca Cipri stia de programul in LCWL, sigur il trezea pe slovac, fie si numai pentru a nu munci de doua ori.
DorinN69  
1 hr ago
Merci pusichet. Asta e dovada ca toate acuzatiile au fost facute ca de obicei cu mare usurinta: cum ca ATR pune piedici RCF, ca e o rautate a TR, ca e o maladie atat a adminilor nostri cat si a celor care raspund de LCWL. Sa se dea gretosi, etc...
pusichet  
1 hr ago
Asta poate lamureste : Tudorache pe note : 6 hrs ago Meciurile cu Slovacia de sambata in LCEL, au fost anulate. Capitanul Slovaciei a gresit si a programat simultan cu meciurile lor din LCWL. Se mai intampla. Cipri impreuna cu capitanul lor, va gasi o data in care sa recuperam aceste meciuri.
DorinN69  
1 hr ago
SIngurele concesii sunt atunci cand 2 tari hotarasc sa joace si EL si WL intr-un singur meci, caz in care in mod normal al doilea meci nu se mai disputa. Spune-mi te rog daca mai persista orice neclaritate.
DorinN69  
1 hr ago
De exemplu daca in WL sau EL se deschide un meci care are data, ora, numele sau orice alta caracteristica gresita, primesc mesaj de la Tournament Director sa il anulam de urgenta si sa deschidem unul cu toate datele corecte. Deoarece LCWL este Live-ul lui WL am inteles ca lucrurile sunt absolut similare.
DorinN69  
1 hr ago
@sica, daca te referi la ultimele postari de aici, explicatia era deja pe topicul oficial legat de LCWL. Era nevoie de un minim de bunavointa de a cauta informatii inainte de a acuza aiurea. Explicatia a fost mai apoi data in clar pe Notele TR, dar colegul respectiva insista in acuzatii absurde. Este cumva neclar faptul ca exista un calendar competitional cu date si ore fixe de disputare a meciurilor in WL, EL, LCWL si ca nu avem voie sa le modificam?
sica  
2 hrs ago
Pentru admini și super admini de ce atunci când se discuta despre activitatea TR nu comentează nimeni și se contrează mereu aceleași persoane. Un punct de vedere oficial cred că ar lămuri situația fără să mai apară discuții interminabile care nu lămuresc nimic pe nimeni. Părerea mea.
bilboss  
4 hrs ago
Saracul om,acum se revolta impotriva cenzurii ATR,acum cere cenzura !!E derutat rau bietul !!
gnu01  
5 hrs ago
Mascariciul acesta nu este supus cenzurii?
bilboss  
5 hrs ago
Mai Dorin,mai individule,stai cuminte si nu-l enerva,am auzit ca pregateste niste inele de plastic si un cutit de bucatarie are tot omul...ce-i in capul tau ??
gnu01  
7 hrs ago
Mai individule, au renuntat RCF. Este bine sau rau?
DorinN69  
8 hrs ago
Mai omule, esti de o rea vointa crasa. Ti-am dat linkul cu calendarul oficial publicat CU O LUNA IN URMA. Scrie clar acolo, meciurile se desfasoara âmbătă, 6 martie, de la 20.30 și 21.10. Si in WL si EL meciurile au data si ora fixa de incepere, Nu le putem modifica noi la dorinta, pentru ca pierdem meciurile prin forfeit.
gnu01  
8 hrs ago
Adica, pentru care ratiune, nu s-a programat duminica, stiind ca sambata vor juca impotriva RCF?
gnu01  
8 hrs ago
Stai cuminte Dorin. Ca nu este asa. TR nu joaca nimic duminica si nici Slovacia. Este o maladie atat a adminilor nostri cat si a celor care raspund de LCWL. Sa se dea gretosi. Stai cuminte ca au disparut meciurile de pe programul RCF. Sa nu mai aud ca ii vorbiti aiurea. Sunt oameni cu pasiune si mult mai flexibili decat voi.
Ouol  
8 hrs ago
Sper să joc și eu , chiar dacă nu sunt cine știe ce jucător
Ouol  
8 hrs ago
M-am lămurit
DorinN69  
8 hrs ago
Info aici: https://www.chess.com/clubs/forum/view/live-chess-world-league-2021-blitz-si-rapid
Ouol  
8 hrs ago
Cât durează un sezon de LCWL?
DorinN69  
8 hrs ago
Acuzi din nou fara sa faci nici cel mai mic efort de a cauta informatii. Programarea tuturor meciurilor din primele 7 runde din Live Chess World League, pe ZILE și ORE, a fost făcută la începutul competiției, adică în urmă cu mai bine de o lună. Calendarul poate fi consultat și pe forumul nostru, la topicul dedicat LWCL 2021, accesând link-ul de la comentariul 3, apoi folderul „Pairings”. Sâmbătă, 6 martie, de la 20.30 și 21.10, vom juca Blitz 5|2 și Rapid 10|2 cu Slovacia, conform programului.
gnu01  
8 hrs ago
Pare mai degraba o rautate a TR. Desi obiectiv vorbind, slovacii sunt aiuriti. Sunt curios cine va gandi ceva pt sahul romanesc...
gnu01  
8 hrs ago
Si care este vina celor de dincolo? Repet. Luni erau deja meciurile cu Slovacia pe pagina RCF. Miercuri au aparut si pe TR. Probabil capitanul Slovaciei este bramburit. Dar cum se rezolva asta? Patronii, merge aceasta nota?
DorinN69  
8 hrs ago
Din cate stiu eu calendarul LCWL e setat cu mult timp inainte, asa cum de altfel sunt setate toate calendarele competitiilor oficiale gen WL si EL.
Ouol  
10 hrs ago
Ce a fost asta ? Întrebam și eu , că sunt nou în echipă .
gnu01  
12 hrs ago
Poate sa imi explice si mie cineva, cum face Team Slovacia sa joace cu Tr si cu Rcf in acelasi timp sambata? Va asigur ca am vazut la upcoming events in Rcf meciurile inca de luni. Ieri le-am vazut si aici. Vorbeati cumva de piedici ale Rcf? Vad ca noi am pus dupa ei. Care este explicatia?