Forums

Voetbal.

Sort:
SV_De_Kentering

Gelderland heeft natuurlijjk vier betaald voetbalclubs. In alfabetische volgorde: AGOVV, De Graafschap, N.E.C. en Vitesse.

Volgen jullie het voetballen? Ik niet zo, alleen op teletekst. Wel ben ik een fan van PSV. Wel heb ik een beetje een zwak voor N.E.C. en Vitesse. Past niet echt bij elkaar, maar het heeft wel een reden:

N.E.C. Ik woon in de buurt van Nijmegen en kennissen waren ook voor N.E.C. en ja, werd ik er ook wel een beetje fan van.

Van Vitesse moeten we verder terug. Ik vond het knap, dat in de tijd van Aalbers, Vitesse promoveerde en meteen Europees voetbal haalden. Daarom vind ik het dan ook goed, dat Vitesse is overgekocht door Zjordania.

Krombo

Ik kijk alleen EK WK. Maar de laaste kwalificatie wedstrijden voor EK heb ik ook gemist. Kijk ook geen televisie meer, alleen F1 nog. Ik spendeer de meeste tijd aan schaken en youtube. Heb daar een kanaal waar ik favorieten maak.

stresschess

Vitessefan in hart en nieren. Ik kom er al vanaf 1969 en dat heeft me waarschijnlijk wel een paar jaar van mn leven gekost,maar had t voor geen goud willen missen!