Shqiponja
ky grup eshte per te gjithe dashamiresit e shahut. per te gjitha ata qe deshirojne dhe kane dicka per te ndare me te tjeret ne fushen e shahut. Ju urojme mireseardhjen dhe ....te argetoheni sa me shume!
Spil
  • I gang:
  • Total antal point:
  • Kampe vundet:
  • Gennemsnitlig rating:
  • Dagens rating: