ROMANIA Chess Federation

3.831 membros
25 de dec. de 2017
2.952 Events Played

  

Intrarea în club este acceptată jucătorilor de şah şi suporterilor şahului, dacă îndepliniţi una dintre condiţiile: 1) sunteţi membru al echipei Team Romania; 2) aveţi un cont creat pe chess.com, cu cel puţin 60 zile înainte de data cererii + 100 de partide live jucate; 3) sunteţi legitimat la F.R. de Şah şi faceţi dovada acestui lucru sau sunteţi jucător cu titlu internaţional/naţional; 4) cineva care este membru de încredere al clubului contactează administraţia şi vă recomandă. 

 Vă rugăm să afisaţi steagul Romaniei  (Setări - Țară - România).

Vă atenţionăm că jucatorii care comit abuzuri grave (comportament,  limbaj necivilizat) vor fi excluşi şi nu sunt readmişi ulterior. De asemenea, jucătorii membri şi în alte echipe participante la competiţiile în care suntem înscrişi, pot fi excluşi din club, daca nu joaca doar pentru RCF. Lipsa logării pe Chess.com în ultimele 6 luni vă pune în situaţia de fi exclusi temporar, cu drept de a reveni în club.

  Participăm la echipe în competiţiile Live: chesspawn.pngNations League (competiţie oficială pentru federaţiile de şah), Live Chess European League, Live Chess Mediterranean League, Live Clubs Olympiad. Organizăm turnee interne individuale, contând pentru GRAND PRIX RCF, Campionatul RCF Corespondenţă, Turnee Tematice si Gladiator (Arena).

 ROMANIA Chess Federation este câştigatoarea ediţiei I si II "Nations League" şi a "Live Clubs Olympiad" ediţia I (secţiunea Amatori) si editia a II-a (Open).