Super Admins


Admins


IT team

 • Tirana Albania 
 • Formed: Dec 24, 2012
 • information technology team

Join Chess.com for free to post here! Already a member? Then login now!
 • Thanks for invite

  by Mission_Impossible_ 4 years ago

 • ok....ide e mire..

  by piari1973 4 years ago

 • per te organizuar takime me miq qe kane ide te perbashketa dhe pse jo te shkembejme kultura te ndryshme :)

  by ErmalAliaj 4 years ago

 • perse sherben kjo faqe..Ermal?

  by piari1973 4 years ago

 • http://www.facebook.com/MiqteEShahut faqja me e re ne ndihme te shahut , na ndihmoni dhe ju ! Faleminderit !

  by ErmalAliaj 4 years ago

 • :D :D Shume faleminderit Z.Dritan Zekaj. :)

  by Schach_Bruna 4 years ago

 • po...po..kuptova ....

  by piari1973 4 years ago

 • shume mire....po si keni dale ne pergjithsi ne lojrat jashte vendit?

  by piari1973 4 years ago

 • po jane lojtare ,nga mosha 7 vjec deri ne 18, e shume te mire madje :D

  by Schach_Bruna 4 years ago

 • Bruna, shume flm per linkun. Deri sa "te rinj" duhet te jene lojtaret?

  by ArberArber 4 years ago