aimammt

ahmad imam
Pedurungan, Indonesia
Joined
Sep 12, 2009
Last Login
4 hrs ago
Views
19,290
Followers
281
Points
6,746
coro njowo wae yoo,paling banter yo nasional...angger liane sing marai mang dadak nganggo translasi ki lho,marakke mumet. Ngupi,nguntal pion,ngupil. twitter @mt_imam

Online Now