aimammt
Joined
Sep 12, 2009
Last Online
Online Now
Views
20,825
Followers
14
Points
6,817

coro njowo wae yoo,paling banter yo nasional...angger liane sing marai mang dadak nganggo translasi ki lho,marakke mumet. Ngupi,nguntal pion,ngupil. twitter @mt_imam