x
Chess - Play & Learn

Chess.com

FREE - In Google Play

FREE - in Win Phone Store

VIEW

e4_guy

Baron Munchhausen
Republika Srpska, International
Joined
Jul 21, 2011
Last Login
Online Now
Views
11,119
Followers
51
Points
1,319

Banovani Administratori i igrači Srbija Tima, statistike i objašnjenje

 

Сви чланови Србија Тима, бивши и садашњи, а које занима упоредна статистика неколико свјетских шампиона у дописном шаху са резултатима наших чланова који су већ бановани (или ће бити) могу ми се јавити за детаље и анализе које јасно доказују да је сваки бан био оправдан.  

"Грешком", "наместили Енглези" , "неко нас издао", " не воле нас душмани" и сличне небулозе су само јадан покушај тих истих превараната да се оправдају иако је много боље да признају грешку, јер гријешити па признати је људски, а лагати није.

Ваљда је јасно да администрација на сајту који броји 16.000.000 чланова од којих преко 600.000 игра активно сваки дан може прецизно и тачно утврдити ко игра поштено а ко не. Људи воде озбиљан бизнис и улажу озбиљан новац у ресурсе и банују само оне за које се са 99.9% сигурности утврди да варају. (Због овога их неколико већ мјесецима избјегава бан, понеки потез и сами одиграју да сакрију траг . . .)

Посебно су јадни "генијални мајстори" који са chessbase.com копирају потезе и мисле како су паметни, не знајући да се свака позиција коју су анализирали чува на серверу са тачним датумом и временом, а које управо служи за хватање тих сомова у варању. 

Врло радо ћу сваком члану објаснити како се врши статистичка анализа у партијама и како доказати да неко вара.

 

 

Љубитељ козачких пјесама и етно џез музике.


.

Trophies ()


There are no trophies

Online Now