Announcements
Перший тур Clubs League

Перший тур Clubs League

grandcoach
| 0

1 тур Clubs League пройшов для команди КЗ ДЮСШ Дебют надзвичайно цікаво! Суперники з Греції виставили лише 14 гравців проти нашої команди (половина серед них дорослі шахісти) і це звісно було дуже незручним сюрпризом, бо чим більше гравців, тим легше для нашої команди в зв’язку з великою кількістю бажаючих та іх високим рівнем підготовки. Також другим сюрпризом було, що наші дуже талановиті Тарас Іванов, Максим Дубневич та Роман Ковальський кваліфікувались у фінальний етап чемпіонату Європи серед шахістів з рейтингом 1700-2000, що однозначно приємно, але їх відсутність безумовно ослабила нашу команду. 

Суперники виявились справді міцним колективом, достатньо сказати, наприклад, що на одинадцятій дошці грав шахіст з ФІДЕ рейтингом 2250 https://ratings.fide.com/card.phtml?event=4218655

Хочеться відзначити, що контроль часу 15 хв+ 2 сек Світової клубної ліги дає справді можливість подумати, порахувати варіанти, що приносить більше користі ніж звичайний бліц і тому партії виходять дійсно якіснішими.

Наша команда програла в дуже запеклій боротьбі з рахунком 12.5- 15.5, але хочеться подякувати всім 14 учасникам! А також найбільше тим 15 юнакам та дівчатам кому не вистачило суперників. Сподіваємося, що наступний опонент буде змагатись більшою кількістю шахістів. А тренувальний турнір завершився перемогою Адріана Карпінця, другий Семен Величко, третій Олег Лещух.

More News

КЗ ДЮСШ Дебют - Amo Galaxias Thessaloniki (A Division)

КЗ ДЮСШ Дебют - Amo Galaxias Thessaloniki (A Division)

КЗ ДЮСШ Дебют - Shamieh Chess Academy (2 тур Clubs League)

КЗ ДЮСШ Дебют - Shamieh Chess Academy (2 тур Clubs League)