Duyurular
PRO Satranç Ligi Elemerindeyiz!
PRO Satranç Ligi ön elemelerini geçerek elemelerde yarışma hakkını elde ettik! | Fotoğraflar: Chess.com ve Türkiye Satranç Federasyonu

PRO Satranç Ligi Elemerindeyiz!

Naycir
| 0

Takımımız GM Mustafa Yılmaz, GM Emre Can, GM Kıvanç Haznedaroğlu ve FM Enes Tanrıverdi'den oluşan ve katılım için tavan ortalamanın 2500 ile kısıtlandığı elemelerde Eylül FIDE elo listesine göre 2490 elo ortamalı güçlü kadrosuyla 3 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan PRO Satranç Ligi Elemelerine katılma hakkı elde etmiştir! PRO Satranç Ligi organizasyon ekibinin isteği üzerine, gelecekte takımımızın örnek temsil edeceği PRO Satranç Ligi'ne katılacak diğer takımların önünü kesmemek adına takımımızı İstanbul Knights olarak güncelledik! Elemeleri geçip lige yükselmemiz halinde aralarında GM Dragan Solak'ın da olduğu güçlü oyuncular takımımızın maratonuna dahil olacaklar. 

Zorlu bir süreç bizleri bekliyor. Bu zorlu süreçte siz takipçilerimizin destekleri bizler için çok önemli. Takımımızın ilk aşamada elemeleri geçeceğine inanıyoruz. Fakat elemelerin ikinci aşamasında lige yükselmek için Twitter aracılığı ile bir oylama gerçekleştirilecek. Bu oylama sadece 5 dakika sürecek ve seçeneklerde yer alacak takımlardan sadece bir ya da iki tanesi bu şekilde lige dahil olacak!

Bu nedenle bizleri Twitter üzerinden takip etmeyi unutmayın! Satranç severlerle fan kulübümüzü ve sosyal medya hesaplarımızı paylaşarak PRO Satranç Ligi serüvenimize katkıda bulunun!

Twitter: https://twitter.com/IstanbulKnights

Twitch: https://twitch.tv/turkish_knights

Chess.com: https://www.chess.com/club/istanbul-knights-fan-club

Daha Fazla Haber

PRO Chess League Vote Chess Matches: İstanbul Knights - Armenia Eagles

PRO Chess League Vote Chess Matches: İstanbul Knights - Armenia Eagles