sorry chyba rozprawkę napisałam....
argumentacja 100%
brak błędów ortograficznych 100%
brak błędów interpunkcyjnych 100%
styl 100%
akapity 100%
całość 100%
ocena 100%
jako trener?
Tak, jeśli uważasz mnie za godnego
Z przyjemnością i dumą będę do Państwa usług
Mam nadzieję, że uda mi się skutecznie podnieść poziom Twojej gry
Ty przecież z Iranu jesteś! Widać, że Twój polski trochę kuleje.
Tak kochanie
Używam oprogramowania, żeby z tobą rozmawiać i mówię twoim pięknym językiem
Przepraszam, jeśli czasami się mylę
Jestem gotowy, aby ćwiczyć z tobą, aby poprawić twój język. Nie no tak naprawde tylko chce ci powiedzieć że ''kochanie'' mówisz do tego kogo kochasz. Chyba że kochasz @Vito_1
Jestem gotowy, aby ćwiczyć z tobą, aby poprawić twój język. Nie no tak naprawde tylko chce ci powiedzieć że ''kochanie'' mówisz do tego kogo kochasz. Chyba że kochasz @Vito_1
on mówi tez tak do mnie.może myslał ze kochany vituś to dziewczyna?hahahahahahaXD
on mówi tez tak do mnie.może myslał ze kochany vituś to dziewczyna?hahahahahahaXD
nie no to chyba wina googla translata
Tak kochanie
Racja twój język nie jest najlepszy,ale podziwiam cię za to, że chciałeś pisać w innym języku niż swój ojczysty
Tak kochanie
Racja twój język nie jest najlepszy,ale podziwiam cię za to, że chciałeś pisać w innym języku niż swój ojczysty
napisał tak żebym dobrze rozumiała.angielski słaby
Tak kochanie
Dziękuję kochanie
Ten komentarz jest dzięki tobie
If you need help, please contact our Help and Support team.
Sorry trochę zadręczam, ale jestem mega towarzyską osobą i we wszystkich grach w jakich byłam i grałam (mega polecam March Of Empires War the Lords)
zamieniałam w fory do gadania czy portale randkowe ( nie pytajcie mnie) no i chcę powiedzieć że jeśli jest jeszcze taka osoba jak ja i nie ma z kim gadać to zawsze jestem (napisane kiedy dokładnie dostępna na profil mój notatki )
I proszę nie pozwólcie mi umrzeć bez towarzystwa! Tak wiem że to jest szachowa strona .naprawdę wiem (pewnie teraz myślicie : skoro wie to po ***** tu pisze) ale jeśli ktoś ma ochotę pogadać to można do mnie pisać Mam 12 lat, ale nie robi mi różnicy czy rozmawiam z 90latkiem czy 7latkiem, bo każdy ma prawo czuć się starzej czy młodziej. Jeśli ktoś czuje się jakby był jeszcze nastolatkiem to również może do mnie pisać. I jeśli chcecie mnie zapytać po co jestem na tej stronie skoro słabo gra w szachy, to po to bo nauczyciel WF prosił naszą klasę. Chodzę do 7 klasy. Nie robię błędów ortograficznych raczej, więc przyjemnie się ze mną pisze.